Zdravím všechny, rád bych se s vámi poradil. Chci si pořídit Iphone kolem 20tis.kč a vybírám mezi použitým XS nebo novým Ip 11. Kterou cestou by jste šli vy a proč ? Co myslíte ? Děkuji za reakci. Tom
Tu je len dilema či chcete oceľový rám a amoled alebo výkonnejšie CPU/GPU a lepší fotak.
Ja by som išiel už do 11
Díky za názor. Tak jak píšete u XS mě láká ocel.rám a OLED. U 11 zas foťák atd.
Počkám na recenzi k 11, třeba mě přesvědčí. Teď se všechno točí jen kolem 11PRO.Nie je zač, ja osobne by som išiel do XS ten oceľový rám je naozaj luxusnejší ako hliník a amoled zase tá čierna je naozaj čierna
Ja budeme čakať čo predvedú budúci rok X ešte šľape v pohode a cela 11 rada sa mi jednoducho nepáči kvôli tým fotoaparátom
V tom s Vámi souhlasím. Mít X tak obměnu taky neřeším. Mám Ip 6 od vydání takže bych řek, že mě posloužil na maximum a teď je nejvyšší čas obměnit za něco co mi zas pár let bude šlapat. Nej by byla 11PRO, ale 30tis. bych nedal tak hledám nějaký rozumný kompromis.
akurat dnes som sa bol pozriet na 11 a 11 pro a napriek tomu ze 11 ma ten isty hlinik ako XR tak rozhodne vyzera ovela lepsie (konkretne v ciernej) takze by som nebal ist donho 11 pro ma zase krasne matne sklo co je sice fuk ked aj tak je v obale
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.