Ahoj Uvažují o přechodu z IP Xs Max na IP11 Pro Max. Zajímá mě , pokud si udělám zálohu XS Maxe .... přenese se mi i e-sim ? Nebo budu muset žádat o nový profil ? Diky
Obavám se ze lze použit jen jednou.
Pak si člověk musí dojít pro novýViz. Uživatelské rozhraní vašeho zařízení (obvykle v menu Nastavení) však podporuje i smazání samotného eSIM profilu. Tento krok, prosím, vždy dobře zvažte, protože obnovit stejný eSIM profil po jeho smazání již není možné. Po vymazání eSIM profilu ze zařízení můžete použít jiný eSIM profil, pokud nějaký již máte v zařízení uložen z minulosti a pokud je tento profil pořád aktivní.
Aha zaujímavé na Slovenskom Orange je bez problémov prenositeľne s tým že ale treba z pôvodného odhlásiť. Ak by som stratil a neodhlásil tak až vtedy musím zášť za operatorom
Muftinko píše:
Aha zaujímavé na Slovenskom Orange je bez problémov prenositeľne s tým že ale treba z pôvodného odhlásiť. Ak by som stratil a neodhlásil tak až vtedy musím zášť za operatoromto nie je pravda
vždy treba mať nový profil QR kod
a nie je potrebne odhlasovanie stareho profilu ten sa deaktivuje hned ako sa aktivuje novy na novom telefone pre to isté číslo.Podle mě stačí smazat profil z původního telefonu a nahrát jej do nového.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.