Dobrý den, chci se na něco zeptat. Vyplatí se koupit ještě iPhone X? Nebo už raději koupit iPhone Xr? iPhone XS nechci, protože už stojí o dost více peněz a je to pouze o něco rychlejší verze než je X... Nechci dávat 30k za telefon. Vlastním teď iPhone 6s a tak bych chtěl zkusit novější bezrámečkový iPhone. Děkuji za odpověď.
Záleží za koľko. Osobne ja mám X a nemám potrebu ani po XS ani 11 Pro keďže stále vyzerajú tak isto a nič naviac mne nepridá nová verzia
Díky moc. No, iPhone X bych si koupil nějaký lehce použitý.. Ten stojí cca 16 -17k. Jinak ještě jsem se ptal, jestli místo iPhonu X koupit třeba iPhone XR?? Který by jsi mi kdyžtak doporučil? Díky
2 Erca: Asi takhle ... cca před 3 měsíci jsem řešil stejné dilema, jen s tím rozdílem, že jsem přecházel z iP7. Nakonec jsem koupil Xs v Mobil pohotovosti, protože tam měli akci a navíc jsem dobře prodal tu sedmičku (v dobrém stavu) a k tomu ještě 2000 bonus, takže mě vyšel na slušné peníze (cca 17 tis).
S tvým 6s bych to viděl podobně ... když beru nejlevnější 16GB variantu, tak bys jí mohl teoreticky prodat za 4000-4500 tis., k tomu bonus 2000,- Kč k novému telefonu, takže nové Xs 64GB by tě vyšlo na nějakých cca 20.500,- Kč, což je myslím si dobrá cena a oproti X máš novější, kvalitnější model s "teoreticky" delší podporou, který ti může vydržet klidně i dalších 5 let.
Tímto samozřejmě nechci snižovat kvalitu X, dnes je to bezespotu dobrý model a rovněž záleží za kolik a v jakém obchodě ho můžeš nový sehnat ... pokud je to rozdíl víc jak 7 tis, tak to asi smysl má, ale třebas kvůli 5 tisícům bych na tom nešetřil.
Nakonec, rozhodnout se musíš stejně sám... 😉P.S. v MP.cz nepracuji, ani nikdo z mých kamarádů a známých ... vlastně s nimi nemám vůbec nic společného, kromě toho, že jsem tam koupil nový telefon
Osobne ti odporučím XS ale rozhodovat sa medzi X a XR tak stále X lebo sa mi jednoducho viac páči. Či už Amoled alebo oceľový rám na ktorom sú síce hneď vidieť otlačky ale naozaj ako celok vyzerá dobre
Já bych zase vzal nový Xr než X bez záruky. Xr neskutečná výdrž na jedno nabití, nemluvím o jeté baterce, která bude v Xku. Lepší foťák, samozřejmě jen jedno ohnisko. Rychlejší Face ID a LCD displej co se nikdy nevypálí 😀 A logicky novější model s delší podporou, pokud uvažuješ hodně do budoucna. Navíc stále atraktivní model, nejprodávanější iPhone za poslední rok a pořád v prodeji a za aktuální cenu velice dobrá koupě.
Taky se přikláním k názoru koupit XR a nebo přihodit něco málo a raději iP11.
Teď jsem se díval na seznam novinek v iOS a v poznámkách pod textem se dost často objevuje: Podporují iPhone Xr a novější. Takže i tohle je argument. X už začíná být vzdálená minulost. Když nejsou peníze, tak Xr, 11 a jinak Xs, 11 Pro.
vormen píše:
Teď jsem se díval na seznam novinek v iOS a v poznámkách pod textem se dost často objevuje: Podporují iPhone Xr a novější. Takže i tohle je argument. X už začíná být vzdálená minulost. Když nejsou peníze, tak Xr, 11 a jinak Xs, 11 Pro.Napríklad ?
Všechno je tady https://www.apple.com/cz/ios/ios-13/features/
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.