Dobrý den. Poslední dva týdny pozoruji zhoršení kvality fotek ze zadní kamery na XS Max. Fotky jsou rozostřené a chybí jim hloubka. Autofocus funguje, je vidět, že ostří, ale výsledný snímek je špatný. Ještě před čtrnácti dny iPhone fotil naprosto perfektně. Fotky ostré a detailní i při horším okolním světle. Telefon mi nespadnul a nevím, že bych s ním někde praštil... Podle rady z infolinky Apple jsem iP uvedl do továrního nastavení - nepomohlo. Tudíž se jedná o chybu hardware. Bylo mi doporučeno zajít do iWant, kde technik vyhodnotí, zda se na toto vztahuje záruka. Kdyby ne, nová kamera by měla stát +-3000, což bolí, ale nedá se nic dělat Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky
Mam uplne stejnej problem!!
nejedes na beta verzi ios13?? prislo mi ze to je softwarovy..
snadŘeším tedka podobný problém u iPhone 11 pro ... fotka je před stisknutím spoustě kvalitnější(ostřejší) než samotná výsledná fotka. Pokud jdu pal v galerii do úprav fotek tak i v těch úpravách je ta fotka kvalitnější opět ostrá, ale jakmile vyjedu zpět do galerie je fotka zpět méně kvalitní.
take mam ten problem.. kvalita je jak u nejakeho huaweie. kdyz porovnam fotky par mesicu stare a dnesni, jde videt velke zhorseni. mame s manzelkou oba XS a mame s tim problem oba dva.
Nemuze byt problem ze jsou fotky na cloudu a v telefonu je jen nejaka nahledova v horsi kvalite?
zdravim, vypada to, ze mam stejny problem. vratili jsme se z cesty po usa,chci vytvorit foto na pamatku a zdesila jsem se. fotky jsou nekvalitni, resp. v male velikosti. mam XS a pritel 11pro, u obou stejny problem. hledala jsem jestli nemame spatne nastaveni fotek ale nedohledala jsem. navic do nedavna bylo vse ok a zadne nastaveni jsem nemenila. muze to byt aktualizaci softwaru??
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.