Mám problém - příjmu mail v Gmailu a odpovím. Při psaní vše v pořádku. Ale při doručení druhé straně se text zboří a nezobrazuje diakritiku, ale jen nesprávné znaky. Otevřu to v PC nebo tabletu a už jsou všude texty pobořené. Jde to nějak odstranit...vím, nepoužívat diakritiku. Ale to bych nechtěl. Slovník mám dost velký a musel bych ho nějak vypnout. V mailech bych diakritiku chtěl používat. Je nějaká možnost?
Dík, mám rád lidi co ze sebe dělají hovno na palici.
Bren píše:
Mám problém - příjmu mail v Gmailu a odpovím. Při psaní vše v pořádku. Ale při doručení druhé straně se text zboří a nezobrazuje diakritiku, ale jen nesprávné znaky. Otevřu to v PC nebo tabletu a už jsou všude texty pobořené. Jde to nějak odstranit...vím, nepoužívat diakritiku. Ale to bych nechtěl. Slovník mám dost velký a musel bych ho nějak vypnout. V mailech bych diakritiku chtěl používat. Je nějaká možnost?Ahoj, povedlo se to nějak vyřešit, narazil jsem na stejný peoblém?
Díky za odpověď, Martin
Nooooo, po pravde, on to nemusi byt primo problem na tve strane. Zalezi totiz i na tom, co pouziva protistrana za klienta a jak podporuje kodovani. Jestli se to deje u vsech prijemcu mailu, tak je problem na tve strane.
Jak pak takovy "zboreny" mail vypada v tve odeslane slozce?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.