Dobrý deň pred mesiacom som ai kúpil svôj orvý iphome ( doteraz som použival ipady od roku 2013) Ak by bol niekto taký dobrý a odpovedal mi na pár otázok proaím 1. Ako sa dáv portrét režome meniť hĺbka ostrosti 2. Ako nastaviť zdieľanie wifi, tak aby vždy zdieľalo cez bezsrotovu s sieť a nie cez usb 3. Ako vyzdieľať fotky zo starého android telefonu 4. Tá neaúvisi s iPhon-om, ale s iPados - da sa externý disk pripojiť ku každému ipadu, alebo len k pro verzii? Ďakujem krásne
1) v režimu úprav, chvilku se to načítá, pak se objeví posuvná lišta. Přímo při focení (nevím jestli to jde i u osmičky) je vlevo nahoře (f) a zase se zobrazí posuvná lišta
2) u hotspotu musíš mít zapnutý jak Wi-Fi, tak Bluetooth
3) sdílet fotky mezi OS nejde. Lze to akorát přes počítač a nahraný fotky z PC nejdou v iPhonu smazat
4) nevím, sám mám stařičký iPad mini 2, takže mi iPadOS nepofrčí, ale nevím, jestli existují externí disky s lightningem. Nicméně u iLeaf to tak funguje i u iPhonůV iPados sa budú dať minimálne čítať USB fat 32. Bohužiaľ cena redukcii z Lightning na USB sú celkom dosť drahé
Hĺbku ostrosti môžeš meniť len u iphonu XS a XR
imperator píše:
Hĺbku ostrosti môžeš meniť len u iphonu XS a XRĎakujem krásne, no keby som to vedeľ tých 70€ by som si priplatil😂 ja som si iphone bral iba z dvoch dôvodov
a to z exceletného slowtvéru resp funkcii pre slabozrakých a portret režimu a mne tvrdili že foťák ma 8 plusko vo všetkom lepšie + lepšie je prejisť z androidu na iphone s touch id ako bez..A to ešte dodám že XR má len 3 štúdiové osvetlenia, ale zas ma zmenu hĺbky ostrosti. Takže keď chceš plnú výbavu tak je to XS / XS Max.
U XR by si samozrejme prišiel o 2x zoom a portréty mimo ľudí a 3D touch.
Ďakujem, No mal som sa skôr opýtať kedže som ho kupoval pred mesiacom ale tak... chyba je moja na nudúce sa poučím a radšej sa soýtam na foru ako predavačov v predajni...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.