Zdravím, chtěl bych reklamovat baterii iPhonu X vzhledem k rychlému vybíjení telefonu (nabíjím jednou, často i 2x denně), ale spíše mě zarážil nízká kondice baterie (telefon má 93% po necelých 6 měsících) Máte někdo podobný problém, popřípadě jak jste na reklamaci uspěli? Předem díky za Vaše zkušenosti .
Já mám iPhone XS tři měsíce a nabíjím dvakrát denně vždy. Baterii mám 100%. To nabíjení jednou nebo dvakrát denně je úplně normální.
To nabíjení beru, když ho vytrvale používám, ale ta kondice baterie mi opravdu nepříjde ok...ten rozdíl 7% se mi zdá docela citelný, může to být ale jen můj subjektivní pocit...
Taky přidávám svý zkušenosti, protože se snažím toto alespoň kontrolovat od dob iPhone 8Plus, kde jsem kondici nehlídal a ani ne po roce jsem byl pod 90%.
Nyní u iPhone XS stále 100% po 2 měsících od koupi. Dobíjím několikrát denně v rozmězí 30-90%. Jen výjimečně přes noc do 100%.Já měl úplně stejný problém s iPhone 7, zanesl jsem ho do servisu a za 2 dny jsem si vyzvedl iPhone novej
Ona aj tá kondícia batérie ukazuje kraviny keď mne na x ukazuje 100% a cez coconout ukazuje 95%
Ještě zmiňte, jak nabíjíte - já mám pocit výrazného snížení až od dob bezdrátového nabíjení 🤷🏻♂️
Po 5měsících 99%baterie,nabíjím bezdrátově. 😀
Celou dobu nabíjím pouze originální nabíječkou a snažím se dodržovat podmínky (nevybíjet pod 20%, nabíjet cca 20-80%), samozřejmě ne vždy je to možné...
Update: po nainstalování nejnovější aktualizace mi příjde mírné zlepšení, nic to ale nemění na nízké kapacitě baterie.Podle mě ta funkce měření kondice baterie úplně nefunguje, měl jsem iP SE a snažil jsem se ho nevybíjet pod 40% a nenabíjet nad 90%, po roce 92% kondice a nabíjení 3x-4x denně, nechal jsem vyměnit baterku a po půl roce kondice byla furt 100%, teď nevím, prodal jsem ho.
Teď mám už třičtvrtě roku XR a vybíjím tak aby mi zůstalo tak 20% jako rezerva a nabíjím přes noc originál nabíječkou z balení, stále mi kondice ukazuje 100%. Dostanu se tak na 9-10h využití.
Takže pokud cítíš, že ten telefon nevydrží to co vydržel jako nový tak ho nejdřív zkus používat bez zálohy a když i tak bude problém tak si dojdi nechat vyměnit baterku.Neriešil by som to keďže každá batéria sa správa inak
No hele nevím , mám Xko od te doby co se zacalo prodavat a mam 90% . S nabijenim to je jak kdy, prijde mi ze ho nepouzivam na maximum a stejne nabijim 1x za den . Bylo obdobi kdy jsem skoro nepouzival a stejne jsem musel nabijet jednou za den . Bylo obdobi kdyz jsem nabijel az ve ctrtine tretiho dne . Sam nevim co s tim jestli to je normalni . Ale rekl bych ze kdyz jsem nepouzival Apple Watch , tak byla vydrz znatelne lepsi
Dobrý deň ,
Mám podobný problém ako vy. iPhone 7 mám 1 meiac a zdravie batérie mám 95%. Ako to mám riešiť? Neviete mi poradiť? Telefón nabijam raz za deň. Nechávam ho nabíjať od 0 po 100. A 5% za mesiac sa mi zdá veľmi veľa. Ďakujem za každú pomoc.Mam podobný problém pred mesiacom som si kúpila iPhone 7 a zdravie baterie mám 95%. Ako ste to riešili? Lebo podľa mám je veľa tých 5% za mesiac čo niektorí majú po polroku
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s výměnou baterie v iPhone X. Zvažuji jestli do xka bude sedět baterie z iPhone XsMax. Díky
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.