Zdravím, mám jen takový dotaz, mám staženou aplikaci na baterii battery life. Mám mobil cca dva měsice a už mi zmizeli 4-5% kapacity baterie (viz. Fotka), myslíte že je to v pořádku? Díky za odpovědi.
Máš iOS 10 beta, nebo iOS 9? Na desítkách to funguje ještě špatně. Každopadně pokud mobil vytahuješ z nabíječky uprostřed cyklu, třeba na 90% a pak ho napojíš zase na 88%, baterce se to moc líbit nebude. Ale o tom už tu máme článek. Pokud ne, tak je to celkem divné. Zkoušel jsi i jiné appky?
Mám iOS9. Většinou to nechávám nabít na 100%,ale samozřejmě se někdy stane, že to vytáhnu uprostřed cyklu. Jiné appky jsem nezkoušel, mohl bys mi nějaké doporučit?
Asi bych se na to vykašlal. Je málo pravděpodobný, že by ti to ukazovalo jinak, než druhá appka. Teď bych to neřešil a jen se snažil to nabíjet kolem 15-20% do 100% každý den. Pokud by to ještě šlo nějak rapidně dolů, tak napiš.
Skús to reklamovať u APR, Apple, alebo z predajcu (tý to ale asi nevezmú, nikto nieje taký ústretový ako priamo Apple a jeho APR...)
Všiml sis, že ta aplikace ukazuje stav nabití 60% a v horní liště je 63%? Co kdybyses na aplikaci vykašlal a užíval si telefon?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.