Dobrý den mám dotaz koupil jsem iphone 6 16gb (vypadá jako nový) ale bohužel sem byl nemyle překvapen po tom co sem se přiblížil k wifi telefon ji nenajde pokud není do 50 cm od ní nevíte čím to může být? předem díky za odpověď 🙄
Nikdy jsem se nesetkal se situací, kdy nemohu přistupovat k wiffi ve vzdálenosti větší než 50 cm. Je to kvůli wiffi namísto telefonu?
Nikdy jsem se nesetkal se situací, kdy nemohu přistupovat k wiffi ve vzdálenosti větší než 50 cm. Je to kvůli wiffi namísto telefonu?
U iphonu 6 mi nefunguje wifi a bluetooth mali by ste priniesť do servisu.
bloxorzwerty062 píše:
Dobrý den mám dotaz koupil jsem iphone 6 16gb (vypadá jako nový) ale bohužel sem byl nemyle překvapen po tom co sem se přiblížil k wifi telefon ji nenajde pokud není do 50 cm od ní nevíte čím to může být? předem díky za odpověď 🙄pokud wifi a BT neni sedy, tak staci vymenit tuhle antenu
dobry den
ja mam podobny problem na IPH8 po aktualizacii mam v nastaveni wifi aj blth sede tlacitko ktore nejde zapnut skusal som aj obnovenie cez DFU bohuzial nepomohlo... vedel by mi prosim vas niekto poradit co s tym?You have created so many great articles here, that I have read yours a few times. Much of your opinion is consistent with my opinion. This is great content for your readers. Please continue to share!
wuxiaworld
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.