// iPhone 7 nejnovější iOS // Zdravím, mám dotaz, potřebuji u určitého kontaktu zabránit zobrazování když mi bude telefonovat ale nechci aby to kontakt věděl tudíž blokování nepřipadá v úvahu. Řekněme že chci aby se mi normálně zobrazovali všechny kontakty ale pokud mi bude volat třeba šéf, tak aby mi nevyskočila obrazovka příchozí hovor - šéf. Ve výpisu zmeškaných to pak klidně být může nebo nemusí. Je nějaká možnost jak to udělat? Třeba nějaká appka? Nebo funkce nerušit? Nikdy jsem ji nepoužil tak netuším jestli má takové možnosti.
Ak chces aby sa nezobrazil tak jedine si vytvorit vlastnu skupinu "Sef"
https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/02/13/skupiny-kontaktu-ios/
a tam pridat kontakt "Sef"
Nasledne nastavit mod nerusit Kde nastavis "Vsetky kontakty" a ten tvoj jeden bude mimo skupinu.
Akorat ked bude volat tak sa ti sice nezobrazi ale zaroven bude pocut ten "obsadzovaci" ton akoby si mu zlozil hned resp. bol blokovany.Takze predpokladam ze to moc problem neriesi - asi chces aby mu to zvonilo ale tebe to neukazovalo...
"asi chces aby mu to zvonilo ale tebe to neukazovalo..." Přesně to chci
Tak to je problém.
Ešte by sa dalo skupine resp. kontaktu . priradiť vytvorené tiché zvonenie. Akorát pokiaľ by si mal telefón displejom hore tak by zasvietil a ukazoval prichádzajúci hovor. A zas keby si ho chcel počuť musel by si meniť zvonenie atď.
Ďalej sa už asi nepohneš 🙂
Na špecifické konštalácie prípadov je tu Androidcodek píše:
... Nebo funkce nerušit? Nikdy jsem ji nepoužil tak netuším jestli má takové možnosti.Teoreticky by to mohlo jít přes funkci Nerušit / Povolená volání ... ale je to takové kostrbaté řešení, protože bys musel všechny kontakty, kromě šéfa, dát do oblíbených 🙄
Ještě mě napadlo, ale nejspíš je to kravina, jestli by to neuměla třeba Siri, ale nevím, jaký by byl příkaz;
"Hey siri, disable ringtone the "sef" contact!" nebo "Hey siri, disable ringtone from the contact "sef"!"Opravdu skvělé. funguje. Velice vám děkuji.
Opravdu skvělé. funguje. Velice vám děkuji.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.