Ahoj, ve svém iphonu SE jsem si nechal vyměnit baterii, která není originální a její výdrž tedy není nic moc. Rozhodl jsem se, že do iphonu dám tu originální baterii, kterou mi vrátili, ale iphone ji nenabíjí. Podařilo se mi i sehnat novou originální baterii, ale stejný problém. Zkoušel jsem hardreset a zapnout iphone otevřený (abych se ujistil, že někde nedochází ke špatnému kontaktu). Zajímavé je, že s tou neoriginální baterií iphone nemá problém. Napadlo mě jestli nemohlo dojít k poškození nabíjecího tristar chipu, ale neoriginální baterie pracuje paradoxně s nepatrně menším napětím, proto si nemyslím, že došlo k poškození. Otázka tedy zní, jeslti rádoby odborníci v servisu mohli nějakým způsobem upravit iphone aby pracoval s jejich typem baterie. Předem děkuji za rady.
Proc ne odneses do normalneho servisu? Jsou tam dve moznosti:
- bud tam od zacatku byl problem s Tristar
- pri vymene baterie poskodily civku vedle konektoru baterie.
obe veci muzeme diagnostovat na pockani
Já to chtěl vzít do servisu, ale tím, že proběhl neodborný zásah v necertifikovaném servise, tak mi to nikde nechtějí vzít.
Your site has a lot of useful information for myself. I visit regularly. Hope to have more quality items.
shell shockerspetr2255 píše:
Já to chtěl vzít do servisu, ale tím, že proběhl neodborný zásah v necertifikovaném servise, tak mi to nikde nechtějí vzít.info@service1.cz Napiste. Vyresime vas problem
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.