Otázka, je lepší přeskočit z ip7, na ip XR nebo xS..? Diky
Myslíš, že je lepší přesednout z Felicie do Oktávky a nebo do Superba?
Osobně bych počkal do září na nové 11. Přinesou už nové vylepšené foťáky. Pokud chceš ale teď větší displej než máš u iP7, tak bych vzal z bazaru za pár korun 8 Plus a pak vyčkal do září.
martas38 píše:
Myslíš, že je lepší přesednout z Felicie do Oktávky a nebo do Superba?Krásně jsi pomohl. WOW.
Taky bych počkal na září na nové iPhony. Ale jinak bych koupil XR. Mám oba a bohatě mi stačí XR, hlavně kvůli baterce, která je pro mě nejdůležitější. Foťák je také skvělý, jenom nemá portrét jako XS. A displej mi naprosto stačí.
Já jsem přešel z ip7 na Xr a to kvůli tomu, že nechci amoled displej. Důvody mám dva, jednak vypalování při delším zobrazování statického obrazu, typicky lišta při spuštěné navigaci, dělící čára v YT na svislo atp. a za další jeho blikaní, které může způsobovat nadměrné namáhaní očí a bolest hlavy. Takže jsem neměl jinou možnost, protože ip8(plus) jsem nechtěl, to se mi nezdálo jako dostatečná změna. S odstupem času musím říct, že Xr je asi nejlepší iphone ci jsem měl. Opravdu neskutečná výdrž na jedno nabití, není možný ho vybít od rána do večera ať se snažím sebevíc, ale tohle není priorita. Nemá portrétní objektiv se zoomem, tohle jsem nikdy nechtěl, zavazí mi to akorát, protože nepoužívám obaly. Na 3D touch jsem si nikdy nezvykl, tak s tím teď taky nemám problém, ale být tu teda mohl. Celkově kvalita fotek ve srovnání s předchozí sedmičkou je výrazně vyšší. Kdybych měl vybírat teď, tak bych počkal na představení novinek na podzim a pokud nic nenadchne, tak ušetříš nemalou částku.
Ip8 plus neprojde, potrebuju xr/xs kvůli dvoum “simkam”.....
a do září se čekat nechce no.. klasicky 😃ženská 😃😃😃😃 vsechno hned.petriPhone píše:
Osobně bych počkal do září na nové 11. Přinesou už nové vylepšené foťáky. Pokud chceš ale teď větší displej než máš u iP7, tak bych vzal z bazaru za pár korun 8 Plus a pak vyčkal do září.Wendullka píše:
a do září se čekat nechce no.. klasicky 😃ženská 😃😃😃😃 vsechno hned.petriPhone píše:
Osobně bych počkal do září na nové 11. Přinesou už nové vylepšené foťáky. Pokud chceš ale teď větší displej než máš u iP7, tak bych vzal z bazaru za pár korun 8 Plus a pak vyčkal do září.Pak bych koupil na bazaru XR. Daji se koupit za 16 tisíc. Potom bych v září, říjnu koupil nový iPhone 11. U XS cena půjde dolů, tak by tě to pak trochu “žralo”. Pokud máš peněz dost, kup nové XS a pak nový iPhone 11. Proste vždy to nej 😜
Firemní no 😃
U osobního budu řešit až na Vánoce. Děkuji mooooc ♥️💪🏽petriPhone píše:
Wendullka píše:
Osobně bych počkal do září na nové 11. Přinesou už nové vylepšené foťáky. Pokud chceš ale teď větší displej než máš u iP7, tak bych vzal z bazaru za pár korun 8 Plus a pak vyčkal do září.Pak bych koupil na bazaru XR. Daji se koupit za 16 tisíc. Potom bych v září, říjnu koupil nový iPhone 11. U XS cena půjde dolů, tak by tě to pak trochu “žralo”. Pokud máš peněz dost, kup nové XS a pak nový iPhone 11. Proste vždy to nej 😜
Dobrý den
XR bych rozhodně nebral, 1. Je tlusté jak cihla, 2. Rámečky oproti XS hrozně velký, 3. Display je celkem hrubej, 4. Ten můj první měl 3 výrobní vady 😀martas38 píše:
Myslíš, že je lepší přesednout z Felicie do Oktávky a nebo do Superba?nice. Přesné.
Mates_ píše:
Dobrý den
XR bych rozhodně nebral, 1. Je tlusté jak cihla, 2. Rámečky oproti XS hrozně velký, 3. Display je celkem hrubej, 4. Ten můj první měl 3 výrobní vady 😀To nneí pravda. Pro někoho kdo přechází z ip7 bude Xr bezrámečkový. Rámečky jak cihla ti přijdou pouze pokud jsi vlastnil X/Xs.
Jestli ti záleží na kameře, kup si Xs.
Jestli ne, ale radši mas větší displej, tak Xr.Osobně bych počkal do září.
Přešel jsem po dvou letech z SE a rámečky jsou 2krat takový jako ty boční na SE, telefon je o víc jak půl milimetru tlustší a je to znát
Mates_ píše:
Přešel jsem po dvou letech z SE a rámečky jsou 2krat takový jako ty boční na SE, telefon je o víc jak půl milimetru tlustší a je to znátChceš říct, že poznáš půl milimetru na tloušťce? S těma bočníma hranama si taky nejsem úplně jistej.
Ano, a nejsem sám, komu se ten telefon zdá tlustší, a rámečky by se ti zdály tenký snad jen po přechodu z 2g.
Jakože není to nic co by vadilo užívání, naopak oproti S10 a jiným telefonům se zaoblenými displayi, člověk alespoň nemačká ty boky. 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.