Dobry den, ako uplne neznaly clovek v technologiach, by som sa s vami chcel poradit o probleme tykajuceho sa mojej baterie na iphone 6. Celu dobu co ho mam (2 roky) fungovalo vsetko uplne v poriadku, mobil sa vybijal uplne normalne (max 1% za noc – cca 8 hodin). V nedelu som ale zmenil apple id, pretoze moje povodne uz som mal na neplatny email. Ako som zmenil apple id a tym aj icloud, mobil sa zacal velmi rychlo vybijat (za noc-cca tych 8 hodin- vybije 40% baterky, pri com vsetko je vypnute (wifi, bt, vserky aplikacie su ukoncene)). Pri hladani na internete som nasiel, ze pre lepsiu vydrz baterie treba vypnut hladenia a veci tohoto typu, ale to vsetko mam od zaciatku pouzivania vypnute. Nevedel by mi niekto poradit, ako tento problem riesit ? Zdravie baterie mam 90% a hlavne nerozumiemc preco sa to zacalo vybijat doslova zo dna na den( nemoze tam byt problem kvoli novemu apple id a icloudu?) . Dakujem a ostavam s pozdravom
Nechcem byt drzy, ale ak by som sa mohol opytat, ako to prehram ? V tomto som uplne neznaly, tak nechcem spravit nejaku hlupost.
Apple ID bez WIFI to nemuze delat. Ale prehrat software muzes, protoze tim rozdelis softwarove problemy od hardwarovych
první bych zkusil obnovit všechna nastavení v obecné>obnovit>všechna nastavení. Přítelkyně měla stejný problém s novým Xkem a potomhle už to bylo v pohodě. Nebo to nech týden všechno zaplé na nabíječce at se vše co mas v telefonu odesle na icloud.
Vyresetoval som vsetky nastavenia, nepomohlo to. Stale sa vybija tak, ako predtym.
Vcera som z ipsw stiahol novy system presne podla postupu a prihlasil som sa do UPLNE NOVEHO apple id(bez prihlasenia do apple id ma to nechcelo pustit, preto som vytvoril nove), nech mam istotu, ze nestiahnem nejaku nerest spat, no za noc sa telefon aj tak vybil o priblizne 30% bez uplnej aktivity. Nic som donho zatial nestahoval, nemam tam kontakty, fotky, nic ..
https://service1.cz/3-nejcastejsich-zavady-na-iphone-6s-a-iphone-6s-plus/ ten prvni problem z toho clanku mate vy
IvanO píše:
Ak som to spravne pochopil, riesenie je teda servis, ano ?Presne tak. Apple ID bylo nahodou
Hodim to do servisu a dam vediet, ako to dopadlo, nech je tu aj vysledok.
Dakujem vam pekne za pomoc, nech sa dari.
IvanO píše:
Hodim to do servisu a dam vediet, ako to dopadlo, nech je tu aj vysledok.Dakujem vam pekne za pomoc, nech sa dari.
Kde bydlis? At ti doporucu servis. Vsechni ti se budou snazit vymenit baterie
Puchov, zapadne Slovensko.
Popripade, ak by som sa mohol opytat, kolko by mohla stat vymena/oprava tej pravdepodobnej poruchy ?
Nasel jsem https://www.instagram.com/thomasstefanicka/ ve slovensku toho tipka. V Praze takova oprava u nas stoji 1800Kc
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.