Zdravím. Už více než týden si trápím hlavu nad Iphonem SE. Začalo to tím, že se mobil úplně vybil. dal se na nabíječku, nechal nabít a po zapnutí se dostal do smyčky zapínání, kdy se jen pořád dokola restartoval. Po chvíli přestal fungovat úplně, nešel ani zapnout. Řekl jsem si, že by to mohlo být baterii. Po výměně baterie se opět zapnul a dostal do smyčky zapínání. Dostal jsem tedy mobil do recovery modu s tím, že jej obnovím, ale nešel připojit k PC. Nereagoval ani na nabíječku a po chvíli nešel zapnout ani s novou baterii. Řekl jsem si tedy, že může být špatný lighting port, ale po výměně žádná změna, stále nereaguje na nabíječku/PC a ani nejde zapnout. Nějaké rady prosím?
Pokud nepomohla výměna baterie a baterie je opravdu v pořádku (lépe ji proměřit), pak vidím problém ve vadném nabíjecím čipu, případně může být jiná vážnější vada na desce.
Jestli mate zajem napiste na info@service1.cz Vymenu nabijeciho cipu provadime behem dne a za rozumnou cenu
Dobře, ale nabíjecí chip by nevysvětloval to, že když byl mobil v recovery módu, počítač ho vůbec nenašel, ne? Aktualizoval jsem iTunes, zkusil jsem jiné kabely, jiné USB porty, dokonce jiný počítač, ale mobil prostě na připojení k PC nijak nereágoval
Ten nabijeci cip jen jmenuje se tak. Opravdu je to ovladac USB NXP 1610a3. Vic inforarmace mam tady https://service1.cz/3-nejcastejsich-zavady-na-iphone-7-a-iphone-7-plus/
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.