Občas se mi stane,že se mi mobil neodemkne přes Face ID,i když se na mobil dívám a chce to pak kód.Stává se to také někomu?Viz.Foto
Taky se mi to s Xkem sem tam stane.. podle me to proste nejak spatne precte xicht nebo neco
To je v pořádku. Když pětkrát rozvitíš displej třeba se jen podívat zda ti nepřišla sms nebo něco a neodemkneš mobil obličejem tak pak musíš zadat kód. To je tak nastavené.
no moc v pořádku to není. Těch 5 pokusů nesedí a není to tak.
Mě to také začalo dělat po aktualizaci na iOS 12.2
Občas to po mě chce zadat kod pro aktivaci FaceID a je to celkem otravné.
Zkoušel jsem to i nasimulovat, ale neodpovídá to. je to prostě náhodně. Dnes to udělalo ráno, když jsem poprvé chytil telefon do ruky ....aagar píše:
no moc v pořádku to není. Těch 5 pokusů nesedí a není to tak.
Mě to také začalo dělat po aktualizaci na iOS 12.2
Občas to po mě chce zadat kod pro aktivaci FaceID a je to celkem otravné.
Zkoušel jsem to i nasimulovat, ale neodpovídá to. je to prostě náhodně. Dnes to udělalo ráno, když jsem poprvé chytil telefon do ruky ....Pak je to kamerkou na face id. Asi bych reklamoval. Máme X, XS Max a XR a nikdy se mi to nestalo.
Pak je to kamerkou na face id. Asi bych reklamoval. Máme X, XS Max a XR a nikdy se mi to nestalo.
[/quote]odsledoval jsme to a dělá to až po aktualizaci na 12.2. a zcela náhodně. Už to na jiném foru někdo psal také, že po aktualizaci
zkus si znovu nastavit face id než to budeš reklamovat. 😀 třeba jsi zestárl až tě to nepoznalo. Nebo ztloustl
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.