Zdravím, mám iPhone 7 necelý rok a všiml jsem si, že výdrž baterie už není, co bývala. Snažil jsem se telefon co nejméně vybíjet na 0%, ale přesto mi kondice baterie klesla na 85%. Mám nárok na reklamaci nebo je to normální? Děkuji
Doporučuji reklamovat co nejdříve, resp. ihned. První rok platí celosvětová záruka Apple a ten tohle řeší sám. Takové problémy s baterií v prvním roce od aktivace pak velmi často Apple řeší výměnou celého telefonu. Před měsícem jsem takto dostal nový iP 6s, který měl po 11 měsících od koupě a 1. aktivace právě 85 % kondice baterie.
Já měl ip6s+ po 3 letech na 85%. Co myslíš tím nevybíjet na nulu? jak nabíjíš? strčíš do nabíječky když máš 50%? Já teda nabíjím vetsinou z 0-20 na 100. (doporučené je dobíjet na 80, ale nevím to minimum). Kazdopádně baterky jsou v ip jsou snad dělané na to aby se nabíjely z 0 na 100 ne?
Já jsem na tom bohužel podobně. iPhone 7, kupovaný na konci listopadu 2017, dnes kondice baterie 84%. U kamaráda to šlo u stejného telefonu podobně, jen o trochu pomaleji, tak jsem to zatím neřešil.
Snažím se nabíjet co nejčastěji a aby baterie nikdy neklesala pod 30%. Myslim, že jsem dodržoval všechny zásady. Tak to mě to ted trochu zviklalo.Bohužiaľ toto nie je vada podobne je na tom frajerka s 6S
Druhé bohužiaľ je že na batériu sa vzťahuje len pól ročná záruka. Pokial sa neprejaví náhlim vypnutímJa som zase prekvapený keď som v decembri vymieňal na X BA batériu a stále je na 100%
No, jak píšu výše, jediná rozumná volba je reklamace. Ona totiž "kondice baterie" je ovlivněna i elektronikou mobilu, takže "přílišný" pokles kondice baterie nemusí být způsoben jen a jen baterií. A záruka (půl roku) na samotnou baterii s tím opravdu nemá co dělat. Tímhle se ohánějí někteří obchodníci, aby to nemuseli řešit. Slušný obchodník Vás s tímhle nevyhodí. Prostě reklamujte a uvidíte. Existuje zde totiž velmi velká pravděpodobnost, že dostanete z reklamace zpět nový telefon, pokud teda budete reklamovat do 1 roku od první aktivace, tj. pomocí Apple záruky.
14 dní nazpět, 6S zakoupený 12/2017 reklamace baterie po cca. 15 měsících (kondice baterie psala servis), mobil vyměněn za nový, krásná práce.(iStores)
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.