Za 30 minut dokáže sežrat i 200 Mb i když mám vypnuté push, automatickou aktualizaci i všechno kolem. Mám iPhone X a nejnovější iOS
A která apka to děla ? Podle spotřebovaných dat....
Tam není právě žádná... Všechny aplikace teď: Safari 29MB, Fotky 18.5MB, Discord 2.6MB Messanger 1.4MB, Reddit 843kB a potom je tam jen pár aplikací s pár kB, ale aktualní období činí 673 MB.... Vůbec nevím co s tím mám dělat
Zkusil bych vyměnit SIM kartu.
Zkus appku My Data Mgr, nabízí možnost měření spotřeby dat aplikací přes VPN. Ukáže ti kdy, jaká aplikace a kolik dat spotřebovala.
Disclaimer: Tím, že aplikace používá VPN, má možnost vidět veškerou tvou komunikaci, byť zašifrovaně. Možná jsem paranoidní, i když má dobré recenze, ale nepoužíval bych ji dlouhodobě a nepoužíval bych ji při přihlašování ke kritickým službám (banky). Na pár dní, abys odhlalil, co ti ta data tak žere, bych ji ale určitě zkusil.
Také se podívej v mobilních datech na “systémové služby” jestli není něco tam.
jo, mne sezere i gigabajt najednou...My Data Mgr to vyhodnotil jako streamovani medii- nic takovyho jsem vedome nedelal, mobil byl nepouzivamej na nabijecce, tohle se mi deje uz druhej mesic
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.