Dobrý den, mám s iPhonem 6 tento problém: Zobrazuje se mi vykřičník a žádná služba. Telefon vůbec nereaguje na SIM kartu. Bohužel jsem telefon dal do továrního nastavení a nelze aktivovat. Nevíte náhodou, jak ho lze aktivovat bez sim karty? Je jedno jak (klidně jailbreak apod). Předem díky
Co já vím, tak na IOS 12 jdou telefony aktivovat i bez SIM.
no, já osobně bych udělal reflash přes DFU mod do iOS 12 a pak to zkusil znovu, pokud nebude detekovat SIM, tak aktivace bez SIM přes WiFi
Vyberu jazyk, zem a dám nastavit ručně a vyjede mi chyba, že iPhone je nejdříve nutné aktualizovat a mám možnost ho pouze vypnout. Nejnovější software v něm ale je, zkoušel jsem i starší, ale tím to prostě není.
A určitě jsi ten mobil reflashnul v DFU módu na nejnovější verzi iOS? Pokud ne, tak nešpekuluj a udělej to. A pak zkus tu aktivaci bez SIM. Iphone si prostě někdy myslí, že nemá aktuální verzi iOS.
Teď jsem to udělal ještě jednou. Stále stejný problém. Při aktivaci přes iTunes se ukáže tato chyba:
Já bych zvolil servis, nějaký odborný, kde by mohli diagnostikovat závadu. Možná bude stačit vyměnit SIM reader, což je snadná práce.
Pokud je to 16GB verze a je starý, tak by možná bylo lepší jej prodat s výše uvedenou závadou a koupit něco novějšího.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.