Ahoj, zajímá mě, jestli jde odeslat hromadná sms všem kontaktům v telefonu? Nebo musím odklikat všech 300 kontaktů ručně? Navíc je tam jistý limit na počet adresátů, nebo už ne? Díky
Dá se to. Na iCloudu v kontaktech si vytvoříš skupinu, do ní dáš kontakty které potřebuješ. Skupin si můžeš vytvořit více s různými kontakty. Pak už můžeš pravidelně skupině lidí posílat hromadnou SMS.
mm2004 píše:
Dá se to. Na iCloudu v kontaktech si vytvoříš skupinu, do ní dáš kontakty které potřebuješ. Skupin si můžeš vytvořit více s různými kontakty. Pak už můžeš pravidelně skupině lidí posílat hromadnou SMS.Díky za radu. Skupinu jsem vytvořil, nicméně z té skupiny bych musel každého vyklikat, nejde mi odeslat zprávu prostě celé skupině. Nějaký postup prosím, zřejmě pro blbce, abych to pochopil?
Děkuji
mm2004 píše:
Dá se to. Na iCloudu v kontaktech si vytvoříš skupinu, do ní dáš kontakty které potřebuješ. Skupin si můžeš vytvořit více s různými kontakty. Pak už můžeš pravidelně skupině lidí posílat hromadnou SMS.Když si v iCloud vytvořím ty skupiny, tak kde je pak najdu v iPhone? V kontaktech je nevidím. Dík.
adbernau píše:
Stačí do pole příjemce napsat jméno té skupiny.To jsem samozřejmě taky zkoušel, bohužel neúspěšně.
Lukyno píše:
adbernau píše:
Stačí do pole příjemce napsat jméno té skupiny.To jsem samozřejmě taky zkoušel, bohužel neúspěšně.
Jsem na tom stejně. Také nic. Myslel jsem si, ze když vytvořím skupinu tak si ji budu moci upravovat v iPhone. Vyzvánění a podobně.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.