Ahoj všichni potřeboval bych poradit dneska jsme přes internetový obchod koupily ženě iPhone 6s na eshopu nikde není napsané že by šlo o jiný než novy telefon, ale po rozbaleni (už i folie mi přišla nějaká divná) a zapnutí tam je u verze napsáno 12.1 což mi přijde divné když by mělo jít o několik let starý zařízeni takže v originále by neměl mít přeci ios 12.1 když v té době kdy ho balily ještě ios 12 nebilo nebo se pletu??? A ještě podle jednoho z článku tady na stránce po zadáni modelu mi ukázalo že bylo pro Spojené Státy ne jako u mého kde jsem měl Slovensko děkuji za odpovědi a reakce
Podívej se na Apple záruku. Měla by být jeden rok od zapnutí. Také se podívej na číslo modelu v informacích. Pokud začíná písmenem “N” tak je to repas. Pokud “M” tak je to nový přístroj.
Repas je F, N má zářízení které bylo v reklamaci a vymněněné za nové zařízení.
Poky90 píše:
Repas je F, N má zářízení které bylo v reklamaci a vymněněné za nové zařízení.Nemáš pravdu.
petriPhone píše:
Poky90 píše:
Repas je F, N má zářízení které bylo v reklamaci a vymněněné za nové zařízení.Nemáš pravdu.
Napíšeš že nemám pravdu ale rozpor nevyvrátíš LOL.
M = jedná se o zařízení, které bylo koupené jako nové,
F = jedná se o zařízení, které je repasované (refurbished),
N = jedná se o zařízení, které bylo vyměněno za nové (většinou kvůli uznané reklamaci).
Poky90 píše:
petriPhone píše:
Poky90 píše:
Napíšeš že nemám pravdu ale rozpor nevyvrátíš LOL.
M = jedná se o zařízení, které bylo koupené jako nové,
F = jedná se o zařízení, které je repasované (refurbished),
N = jedná se o zařízení, které bylo vyměněno za nové (většinou kvůli uznané reklamaci).
Ale to N je také repasovaný mobil. Sám apple řekl ze už nemění za úplně nové ale za repasované. Úplně nové dával naposledy tak před třemi lety.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.