Ahoj. Mam problem isiel som pozriet kolko je hodin na iphone 6, klikom som na tlacidlo unlock a kukol kolko je hodin a v priebehu 1-2s displej stratil farbu, resp. sa zoslaboval a prebehli aj dajake variacie farebne pixeli napr. tam kde boli hodiny. A cierna displej. Mobil je v TOP stave, ziadne pady, skrabance, ako mam ho od ruky kupeny a je este v zaruke, ale bol kupeny fakt v dobrom stave. Mam ho mesiac a doteraz nic, ziadny naznak dajakeho problemu. Po strate obrazu som skusal odblokovat, dal som palec, ako displej cierny nic nevidno, ale dal som zamknut a zvuk cvaklo aj ked saom dal vybrovanie tak islo. Tak som skusal vypnut, restartovat (drzat home aj unlock) a po tomto uz neviem v akom stave je lebo ak ho pripojim k pc, chce aby som zadal heslo na mobile a odblokoval ho a ako to mam spravit ked nic nevidim. Viete mi nato daco poradit? Stalo sa to uz dakomu?:
Vypada to na hw problem, asi vypadnuty konektor od displaye a jeho podsviceni
Pokud mas v zaruce, sup s nim do servisuJa si tiez daco take myslim, lebo tak plynule zhaslo v priebehu 1-2s, a tam kde bol text tak padli pixeli, ze sa zmenila farba niektoryh pixelov. momentalne je iphone zablokovany, tak mi pise ked pripojim k pc.
Ak ma niekto dalsie tipy, nech da vediet.
Zatial dik.Třeba to odneslo jen podsvícení. Zkus ho zapnout a posvítit na lcd ledkou nebo jiným světlem. Ale stejně je to jedno, po reklamaci dostaneš nový kus.
Predtým než bol čierny displej, tak ešte napr. tam kde boli hodiny, tak sa zmenila farba pixelov a tak to pomali zhaslo. Akoby stracalo farbu postupne. Myslim ze pravdepodobne stratilo kontakt. V zaruke je uz len do oktobra.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.