Ahoj, omlouvám se za asi stupidní otázku, mám nový iPhone x (přechod z 6s) a vůbec se mi v nastavení nezobrazuje Face ID a kód. Chtěla jsem si změnit kód na 4 místný, ale nikde to tam nemám, bohužel si nejsem jistá, zda to tam bylo nebo ne. iOS mám 12.1.2, ale moje okolí (iPhone 5s, SE, 6) má iOS stejný, ale mají tam tento řádek normálně v možnostech. Je možné, že jsem na něco omylem klikla. Opravdu nevím, co dělat. Může mi prosím někdo zkušenější poradit, co s tím? Moc předem děkuji 🙂
To je zvláštní mám iphone x 64gb ios 12.1.2 otevřu nastavení a mám tam v nabídce face id a kod
Tady je screen mého nastavení. Je možné, že jsem na něco klikla v nastavení, protože jsem měla totéž se siri a to se mi po mnoho pokusech/omylech povedlo vrátit a znovu se mi zobrazuje, ale Face id a kód nikde 🙁
Dobrý den,
Zkusila jste restartovat iPhone. Možná by to mohlo pomoct.A nezakázala jste si ho při prvotním nastavování telefonu?
Asi Vám nezbyde,než si udělat zálohu a provést hard reset nejlépe v DFU móduZapomněla jsem se ale zmínit, že při prvním nastavení jsem si ho normálně nastavila a stále přes Face id/kód iPhone odemykám.
...to je divné....přemýšlel bych nad původem telefonu. Napadá mě, jestli se nejedná o model určený k prezentaci na prodejně. Jinak snad ani není možné, aby položka FACE ID a KÓD v nastavení chyběla 😯
Běž do nastavení - čas u obrazovky - omezení obsahu a soukromí - změny přístupového kódu a u něj klikni na zakázat a znovu povol.
SanduQi píše:
Běž do nastavení - čas u obrazovky - omezení obsahu a soukromí - změny přístupového kódu a u něj klikni na zakázat a znovu povol.Děkuju! To je ono 🙂
Děkuji všem mnohokrát za vaše rady! Moc jste mi pomohli 🙂 hezký zbytek víkendu K.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.