Dobrý den, mám asi měsíc iPhone 6 64gb, Mám v něm okolo 2000 písniček a celou dobu fungoval normálně. Dnes když jsem ho měl v autě připojený k rádiu přes aux kabel tak najednou v půlce písničky přestal hrát. Tak jsem koukal a ukazovalo mi to prázdnou hudební galerii. I podle stavu úložiště jsem poznal, že se všechna hudba najednou smazala. Když jsem potom přišel domu a připojil telefon k iTunes tak se všechna hudba zase nahrála zpět do telefonu. Hudbu mám uloženou v PC a v přes iTunes jí vkládám do telefonu. Neví někdo v čem by mohl být problém a proč se hudba smazala? Díky.
ahoj.
stalo sa mi presne to iste. pripojene k autu, hram cez BT, a zrazu nic... a hudba prazdna...
ip 6s - nedavno sa nieco riesilo ze iphone sam vymazava hudbu
svevolne mazani se resilo ve spojitosti s apple music. tohle by mel byt jiny pripad, protoze je to hudba syncnuta s itunes. https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/05/09/apple-music-pry-automaticky-odstranuje-hudebni-sbirky-ktere-uzivatel-vlastni/
ale ruku do ohne bych za to nedal a muze to byt bug v ios.
apple music nemam
a mne skladby z disku nevymazalo.. len z ip
pripojil som itunes a vsetko nahralo naspat...
Pravděpodobně nastal problém s nastavením hudební knihovny na iCloudu. Pokud se to opět stane, tak se ozvěte.
Já mám iPhone 5s a když si stáhnu písničky znPC tak se mi hned den na to smažou už jsem to uzkoušela několikrát ale pořád se mažou nevíte co s tím? Předem děkuji za odpověď 🙂
Smažou se ti sami v mobilu nebo po připojení k PC a synchronizaci k iTunes?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.