Zdravím, Je možné,abych měla po měsíci a týdnu zapnutí a používání nového iPhone 8 plus(koupen 22.11.) ze 100% pouhých 98%? Děkuji za odpovědi
Můj iPhone SE má za tři měsíce používání 97%, takže bych to viděl jako obvyklé opotřebení.
Dobrý den
V mém iPhonu SE jsem nechával vyměnit baterku v srpnu a pořád ukazuje 100%, myslím si, že to asi nefunguje tak jak by mělo a nebral bych na to ohled. 😂Deluxe273 píše:
Zdravím,
Je možné,abych měla po měsíci a týdnu zapnutí a používání nového iPhone 8 plus(koupen 22.11.) ze 100% pouhých 98%?
Děkuji za odpovědiZjisti datum výroby svého iPhonu. Mohl ležet rok na skladě. To samé jsem měl taky u iPhone 7. Po dvou měsících používání jsem měl kondici 98%. Před tím ležel skoro rok na skladě Datartu.
Mám iPhone 8 někdy od února, nabíjím cca obden a baterka mně ukazuje stále 100% kondici. Manželka má stejný iP o měsíc dýl než já, používá ho o dost intenzivněji a nabíjí každý den, občas i častěji a baterka má kondici 97%.
Uvedomujes si, ze na baterie se sice bezne vztahuje zaruka 24 mesicu, ale Ne na zivotnost.
Jen pro kontrolu. Dívali jste se do nastaveni / Baterie / Kondice baterie že ano ?
Ve statusu na liště mi to ukazuje taky 100% ale v kondici 97%
Ip 8 mám cca rok a měsíc a 93%kondice,7% ročně si myslím je v pohodě 😀 Jinak není ten status v liště poslední nabití na 100%?
Thrakath píše:
Jen pro kontrolu. Dívali jste se do nastaveni / Baterie / Kondice baterie že ano ?Ve statusu na liště mi to ukazuje taky 100% ale v kondici 97%
😂😂 ano díval, tak blbej nejsem, vážně je tam asi po 4 měsících 100%, klidně pošlu screen😂😂
Včera jsem koupil 4 měsíce používaný iPhone X a slečna, od které jsem ho koupil, mi poslala screenshot, na kterém byla kondice baterie 99%. Po obnovení do továrního nastavení a mém přihlášení je tam zase 100% 😀 Takže tomuto údaji nelze příliš věřit.
Odkud se ty údaje berou netuším, ale na svém iP7 z 12/2017 mám 90% a na iP5s 03/2015 93% 😀 Faktem je, že iP7 využívám více, ale i tak bych čekal spíš opačná čísla 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.