Přátelé, chtěl bych Vás požádat o pomoc. Moje žena, která se stále nechce vzdát svého iPhone4s si včera usmyslela, že si sama provede reinstalaci. Jak už to bývá, došlo k fatální situaci, když po obnově (celkové) zjistila, že iPhone4 (iOS 7.1.2.) "nežere" poslední verzi Viberu. Řešení jsem našel. Ale.... Prohledal jsme internet a ..... nic. Prosím tedy, pokud někdo máte iPhone4 s Viberem .... Mohli by jste mi poslat na email Instalační soubor Viber.api. Děkuji jménem svým i své - zoufalé - manželky.
opravdu mas verzi iOS 7.2.1? neni to 9.2.1? na iP4S prece dostanes 9.
jinak: mas ten telefon jailbreaknuty?
vim, ze na Cydii existuje ios version faker, ktery simuluje potrebnou verzi iOS a AppStore pak oblafnes a nabidne ti posledni verzi appky.Omlouvám se, iPhone4 a systém je skutečně a verze je 7.1.2. To při tom rozčilení ..... jailbreaknutý není
Tady normalni destou nic neudelas, appka ma pri vytvareni napevno danou min. verzi iOS a i kdyby jsi ji nainstaloval, tak nepojede.
muzes zkusit JB a pak to oblafnout.Staci ak stiahnes na rovnakom apple ID viber na novsom zariadeni a potom v starom iPhone uz len zo zakupenych stiahnes Viber a ono sa ta opyta ze ci chces starsiu verziu,ktora podporuje ios 7.....
jo, ale makl1808 chtel posledni aktualni verzi, ne posledni verzi vydanou pro ios7
petrisko píše:
Staci ak stiahnes na rovnakom apple ID viber na novsom zariadeni a potom v starom iPhone uz len zo zakupenych stiahnes Viber a ono sa ta opyta ze ci chces starsiu verziu,ktora podporuje ios 7.....Tak to bohužel nefunguje.
Při instalaci přímo na iPhone mi hlásí, že aplikace vyžaduje OS min. ver.8
Při instalaci přes iTunes to nejde vůbec.Ostatně, spokojím se s jakoukoli verzí, která bude fungovat. 🙂
petrisko píše:
Staci ak stiahnes na rovnakom apple ID viber na novsom zariadeni a potom v starom iPhone uz len zo zakupenych stiahnes Viber a ono sa ta opyta ze ci chces starsiu verziu,ktora podporuje ios 7.....Tak se omlouvám, ale ono tu funguje!!!!! Jen jsme si zapomněl přehodit apple ID. Děkuji moc za pomoc a inspiraci!!!
miroslav, som rovnako zúfalá ako tvoja manželka, urobila som to isté teraz mi chýba viber, shazam .....atď ak sa vám podarí vrátiť to úspešne späť daj prosím vedieť. dík
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.