Dobrý deň, po vybratí z nabíjačky mi displej svieti na zeleno a nedá sa ho odomknúť, nereaguje iTunes a potrebujem sa dostať k nahrávkam k diktafóne, ktoré potrebujem k diplomovej práci a som zúfalá. Telefón je v záručnej dobe, no bojím sa, že mi pri reklamácii vymažú obsah. iCloud uložil veľmi staré veci, takže telefón nemám zálohovaný. Je spôsob ako sa dostať k obsahu iPhoneX ??????
Jestli neraguje na připojení k PC tak žádná šance už není...
fliam píše:
Nabiji se ? Pripoji se k wifi ?Co je to za stupidní otázku?? To nevidíš tu fotku jen se zeleným displejem?
Odnést na reklamaci. Nic jiného asi nezbývá. Tam jim říct zda by v servisu nezkusili z něho data nějak přehrát do nového který ti za tento dají.
petriPhone píše:
fliam píše:
Nabiji se ? Pripoji se k wifi ?Co je to za stupidní otázku?? To nevidíš tu fotku jen se zeleným displejem?
No otázka to zas tak stupidní není, na obrázku jde vidět že je obrazovka zamčená, jestli se nabijí a připojí se k Wi-Fi tak proběhne záloha na iCloud😀
Mull píše:
petriPhone píše:
fliam píše:
No otázka to zas tak stupidní není, na obrázku jde vidět že je obrazovka zamčená, jestli se nabijí a připojí se k Wi-Fi tak proběhne záloha na iCloud😀
Ten displej nesvítí ani celý nahoře do rohů. Podle mne odešel displej nebo nějaký kabel spojovací se uvolnil při odpojení od nabíječky. Tohle je stoprocentně na servis.
petriPhone píše:
Mull píše:
petriPhone píše:
Co je to za stupidní otázku?? To nevidíš tu fotku jen se zeleným displejem?
Ten displej nesvítí ani celý nahoře do rohů. Podle mne odešel displej nebo nějaký kabel spojovací se uvolnil při odpojení od nabíječky. Tohle je stoprocentně na servis.
Jasný že na servis, ale slečně šlo teď hlavně o data uložená v telefonu, tak by byla naděje že proběhne záloha a budou na iCloudu😉
nabíja sa, dokonca sa mi ho podarilo odomknut na ciernej obrazovke, teraz sa mi uz odomkyna na face id, akurat potom scerneje a clovek nevidi co robit.. taktiez som pripojila kabel no neviem potvrdit ze moj telefon doveruje zariadeniu ktore sa nan napaja. cize je to spravna otazka ci odbornici mi budu vediet vytiahnut obsah a neskor ho dat na reklamaciu alebo sa budu vyhovarat ze to kvoli displeju nepojde ..
lenpatylen píše:
nabíja sa, dokonca sa mi ho podarilo odomknut na ciernej obrazovke, teraz sa mi uz odomkyna na face id, akurat potom scerneje a clovek nevidi co robit.. taktiez som pripojila kabel no neviem potvrdit ze moj telefon doveruje zariadeniu ktore sa nan napaja. cize je to spravna otazka ci odbornici mi budu vediet vytiahnut obsah a neskor ho dat na reklamaciu alebo sa budu vyhovarat ze to kvoli displeju nepojde ..Myslím si že nic víc tady už nevymyslíme. Buď s ním flákni o zem nebo ho dej do servisu.
lenpatylen píše:
nabíja sa, dokonca sa mi ho podarilo odomknut na ciernej obrazovke, teraz sa mi uz odomkyna na face id, akurat potom scerneje a clovek nevidi co robit.. taktiez som pripojila kabel no neviem potvrdit ze moj telefon doveruje zariadeniu ktore sa nan napaja. cize je to spravna otazka ci odbornici mi budu vediet vytiahnut obsah a neskor ho dat na reklamaciu alebo sa budu vyhovarat ze to kvoli displeju nepojde ..Jestli je telefon v záruce, tak ti ho vymění kus za kus, ale jestli se nabíjí a je připojen k Wi-Fi tak se ti nejspíš zálohuje nahrávka bude uložena na iCloudu.
aj ked na stranke http://www.icloud.com vidim ze tam nic akoby ulozene nemam ???? pise mi ze disk plny a nic tam nie je...
ved uvidim co mi povedia v mzone.
dakujem.Dotyk funguje? Pokud ano, tak by ho bylo možné připojit hdmi redukcí k televizi,tak, že by šlo vidět,co je na displeji a takhle ho i ovladat...
Případně to samé přes apple tv - zrcadlení displeje, ale pak by bylo dobre mit stejny druhy iphone pro synchronizaci dotyku při prvním pripojeni.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.