Zdravím, potřeboval bych poradit jaký vybrat nový iPhone, jsem už dlouholetý uživatel Applu a nyní bych chtěl ze svého stařičkého iPhone 5S skočit na něco novějšího (na ten věk ale jede 5S fakt krásně ) Rozhoduji se mezi iPhone 8, 8+ a nebo X (XS je pro mě finančně až moc drahý a u XR si nejsem jistý, jestli je ve srovnání s X nebo 8 a 8+ o tolik lepší, ale rád se nechám poučit ) Co jsem si zatím tak pročítal a zjišťoval, tak mezi 8+ a X zas tak velký a důležitý rozdíl nevidím (samozřejmě nepočítám bez rámečkový display ) Budu rád za vaši pomoc při výběru - ať už tip či nějaké poučení či rada proč vzít ten a ten!
iP 8 Plus je o 1,5 cm větší na výšku, o 27 g těžší a obrazovku má o 0,3" menší v porovnání s iP X
Ja sem mel cca 5 roku iphone 5 a ted v kvetnu sem koupil iphone x a je to fakt nesrovnatelne.. ted kdyz chcu neco napsat na iphone se od pritelkyne, tak je vsechno uplne mini😃 vsechno rychle (ip5 uz nejela uplne nejlip), fotky super.. za me velka spokojenost.. a display taky uzasny.. bud bych kupoval ip x nebo ip 8 plus.. ale asi kazdemu by velky telefon nevyhovuje, ja sem si na to zvykl a uz bych nemenil (a to bych si este nedavno vetsi telefon nekoupil ani omylem)
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.