Dobrý den, mám iPhone SE, v posledních dnech jsem opakovaně zjistil, že ho mám ráno vybitý více, než bych očekával, Když se pak podívám na aktivitu baterie, tak zjistím, že telefon byl v noci několik hodin aktivní (s vypnutým displejem), jaké aplikace to způsobují, se však neukazuje - viz foto. Před pár dny jsem aktualizoval software, ale problém nezmizel. Nestane se to pokaždé, ale cca každou druhou noc. Nevíte si s tím prosím někdo rady? Děkuji. Ondra
iPhone 7s, více než rok pěší turistiky a jízda s sebou v kapse. Při skutečném použití se nabíjení vyčerpává téměř 10% za hodinu. V dalším roce se po stažení aktualizací baterie začne dysfunkční. Cítím se, že je to technická. Možná deaktivace Facebooku prodlouží zdraví telefonu?
iPhone 7s, více než rok pěší turistiky a jízda s sebou v kapse. Při skutečném použití se nabíjení vyčerpává téměř 10% za hodinu. V dalším roce se po stažení aktualizací baterie začne dysfunkční. Cítím se, že je to technická. Možná deaktivace Facebooku prodlouží zdraví telefonu?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.