Dobrý den, mám iPhone 8 64Gb od minulého prosince a už od koupení mám problém s přenosem videí a fotek do pc přes kabel. Problém se projevuje na jakémkoliv počítač a s jakýmkoliv datovým kabelem. Chvíli vše funguje, ale po několika minutách přestanou být všechny soubory z telefonu v počítači dostupné. Po odpojení a připojení to zase chvíli funguje. Častěji to dělá, když mám přesunout velké video, to je téměř nereálné. U velkých souborů přestane přenos úplně jít. Už si s tím nevím opravdu rady.
Na mac je přesun nejrychlejší přes AirDrop fotek i videí.Na přenos do Pc s Windows jsem používal kdysi nějakou aplikaci přes wifi měla to i v názvu ale už si nevzpomínám přesně,přes kabel byl vždycky problém
Já videa a fotky z iPhone přenáším do PC s Windows jedině přes one drive. Je to rychlé a spolehlivé.
petriPhone píše:
Já videa a fotky z iPhone přenáším do PC s Windows jedině přes one drive. Je to rychlé a spolehlivé.Tak s tím mám opačnou zkušenost. Ono záleží i na rychlosti připojení k internetu, ale celý ten proces mi prostě přišel složitější a pomalejší, než jen propojit PC s iPhonem kabelem, odemknout ho otiskem prstu a přes průzkumníka si přetáhnout ta videa, která potřebuji. Onedrive mi přešel vždy zasekaný, nehledě na to, kde jsem ho spustil.
Prostě to vždycky vyhodí chybu. A Mac kvůli tomu používat nebudu... zlaté windowsy
Na Windowsech se někde nastavuje napájení portu, jestli to není nastaveno na uspání po nějaké době...
JiřinCH píše:
petriPhone píše:
Já videa a fotky z iPhone přenáším do PC s Windows jedině přes one drive. Je to rychlé a spolehlivé.Tak s tím mám opačnou zkušenost. Ono záleží i na rychlosti připojení k internetu, ale celý ten proces mi prostě přišel složitější a pomalejší, než jen propojit PC s iPhonem kabelem, odemknout ho otiskem prstu a přes průzkumníka si přetáhnout ta videa, která potřebuji. Onedrive mi přešel vždy zasekaný, nehledě na to, kde jsem ho spustil.
Já přijdu domu a po připojení mobilu ba Wi-Fi se mi hned všechny nové fotky automaticky nahrají na oné drive. Zapnu PC, otevřu one drive a jen je stahnu do PC. Pár minutek a je hotovo. Dobré je, ze se mi na one drive nahraji jen nové fotky a nemusím tak vybírat ty nové ze spousty dalších.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.