Dobrý deň. Mám iPhone 7, iOS 11 a často sa mi stáva, kľudne aj 2x za minútu, že mi úplne zamrzne a vôbec nereaguje dotyk. Home Button a tlačidlá naboku fungujú normálne. Keď mi prestane reagovať, vzďy musím zamknúť a odomknúť telefón. Máte niekto nejakú skúsenosť? Už ma to celkom štve keďže sa to deje skoro stále. Ďakujem
Já bych to viděl nejdříve na komplet reflash bez obnovy ze zálohy, aby sis tu případnou chybu nepřenesl. Samozřejmě si předtím zazálohuj dokumenty, fotky atd. Pokud to nepomůže, pak to zřejmě je HW problém (baterie?, problém po pádu?).
Uplne stejny problem jen u 6s plus 64gb jen ios mam nejnovejsi ale toto se mi stava uz od 11 ios kdybys nejak vyresil dej vedet jestli to nedela treba nejaka app. Divne je ze se mi stalo ze treba pul roku fungoval bez problemu ale prisla aktualizace a vse znovu.
Ja by som skusil update na iOS 12 a potom bez obnovy zo zalohy. Co ak to robi nejaka chyba, ktoru si stale skopcis naspat s tou zalohou? Skus a uvidis.
Cau, u 6s plus obnova bez zalohy bohuzel nepomohla spis se divim ze o tomto problemu neni moc slyset no nic asi nezbyde nez vyzkouset služby apple servisu.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.