Zdravím, poradíte prosím jak zrušit předplatné, kterému skončila trial verze a nedošlo k zaplacení předplatného - je to navázáno na kartu, kde nenechávám peníze. Jak v nastavení v telefonu tak přes iTunes to nabízí jenom další možnost předplatného, ale zrušení ne. Díky
Tohle není úplně řešení, ale myslím že pokud dost dlouho na tu kartu žádné peníze nedáte tak vám předplatné po nějaké době zruší sám Apple, mně se to tak jednou stalo když jsem na to zapomněl a emaily mi nechodily na můj primární email a přišel jsem na to až když mi Apple zrušil Apple Music...
Děkuji za odpověď.
Ono právě předplatné skončilo již v srpnu a teď to zkoušeli fakturovat znovu...ale uvidíme po delší době. Jde mi hlavně o to, aby mi jednou když tam dám peníze pro platbu, aby si to nestrhli. Řešilo by to odebrání karty, ale platím přes to apple music, takže jí tam potřebuji.
Co nastaveni -> itunes a appstore -> tvoje apple id -> prohlednou aplle id -> predplatne a tam to zrusit
předplatné iTunes zrušíte podle oficiálního návodu, který je zde:
https://support.apple.com/cs-cz/HT202039
btw., nalezení tohoto návodu mi zabralo cca 2s pomocí google, neptejte se na každou volovinu, maličko vlastní snahy by neškodilo 🙂
cab62: jak píši výše, tam to právě nenabídne zrušení, ale jenom další možnosti prodloužení
bukin: kdyby to řešil ten 2s návod, tak se tu blbě neptám, takže vlastní snahy bylo hodně
problém je, že všude píšou o zrušení před koncem trial, ale ne po skončení a nezaúčtované fakturaci
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.