Zdravím Vás, včera jsem si nadšený vyzvedl nový iPhone Xs a hned jsem se s ním šel seznamovat... Po několika hodinách jsem si všiml, že když se na telefon dívám zpříma, tak je nažloutlý display (true tone off, nights shift off) a naopak když display dám do určitých úhlů z boku, tak jej vidím bílý, jak bych si jej přál vidět pořád.. Pak jsem se na googlu dozvěděl, že pro letošní iPhony vyrábí displaye Samsung a i LG, takže maji 2 dodavatelé, ale kvalita displayů určitě stejná nebude.. Tak mě napadá otázka, jak mohu zjistit, od kterého výrobce display mám? Telefon mohu ve 14 denní lhůtě vrátit a vyměnit za jiný kus, ale daný obchod bude mít asi stejnou várku displayů u všech... Co vy, vidíte Váš display 100% bílý, když se na něj díváte zpříma? Děkuji za odpovědi a případné rady..
U mě normál ... žádné zažlucení nepozoruji ani z příma ani z úhlu.
To je prave jedine co me odrazuje od XS. Pry hodne lidi ma podobne problemy s OLED, bud nazloutle nebo namodrale...
https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+xs+display+issues
Asi pujdu do XR
Lissienn píše:
U mě normál ... žádné zažlucení nepozoruji ani z příma ani z úhlu.Byl jsem v Alze a ve Vodafone prodejně a displaye byly stejné všude, nejspíš si jen budu muset zvyknout na novou "bílou", OLED ještě není dokonalý, ale jinak jsou barvy oproti LCD bezkonkurenční, je to velký rozdíl.. Taky jsem čekal na Xr, ale je to jiná liga, sáhl jsem po 64gb a zbytek pořeší iCloud..
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.