Mam iPhone Xs od januara 2019 (10 mesiacov) a kapacita baterie je 85%, je to normalne?
Nabijam vzdy na 15-20%+ a nechavam v nabijacke celu noc.
Rok starý XS - kondice 92%. Nenechávám vybíjet pod 20% a z nabíječky sundavám buď těsně před nabitím nebo ihned po dosažení 100%. Občas přes den chvilkové dobíjení při připojení k pc.
iPhone X, od představení do teď a kondice je 90%. Originál baterie a nabijím pořád, když je to možné.
mám XS a po roce a (skoro) dvou měsících 87%☹vím, že by se neměl dobíjet, když máte třeba 50%, ale když někam jdete a chcete, aby vám mobil nějakou chvíli vydržel, tak si ho prostě na tu nabíječku dáte..
Tohle je občas fakt nad moje chápání, nedělám nic navíc, co ostatní. Jak si čtu komentáře, že někdo má po roce 97% ,konkrétně na modelu X, a to nabijí každou noc a i přes den. Já mám za rok a půl 90 % a kleslo mi to během jednoho měsíce třeba i o 2 %
Vlastním přesně rok iP X a stav baterie je 89%,bohužel... nabijím i 2x denně, telefon prostě využívám.
Chci se zeptat, mám iPhone 7 po výměně baterie 10 měsícu od výměni a kondice baterie mám na 67%.
Když jsem se na to byl zeptat tak mi bylo řečeno že se do kondice počíta i to když přípojíte kabel mezi tel a počítač. Je to pravda?
Děkuji za objasněníMám telefon od říjnu, takže nyní 6 měsíc a moje kondice baterie ze 100 % klesla na 92% ... Není to příliš velký pokles po 6 měsících na IPhone XS ?
Nabíjím určitě tak jak mám. Jen v době karantény na telefonu trávím hodně času. (hry a různé app)neresil bych ty drobny poklesy..
mam SE cca 2,5roku a mam 82%
nijak to nesetri , kolikrat to vybiju do vypnuti, nabijim klasicky celou noc v aute kvuli carplay, navi nebo spotify taky na nabijeccekdyz to uplne nepouzivam, vydrzi od rana do vecera, kdyz mam zaplou gps po lese v ramci geocachingu nabiju i 4x za den z powebanky
telefonu nehodlam slouzit
az bude vic obchodu otevreno, koupim si konecne novou baterku, 300-500,- je bezna cena baterky takze na pohodu
Mam dva mesice novy apple xs, kondice baterky klesla na 98 procent. volal jsem na pomoc apple, a tam mi rekli ze je to normalni. Vubec se mi to nelibi,jsem u apple prvne,celou dobu u samsungu. Pokud to tak pujde dal, tak do roka je apple KO. Nova baterie stoji 3000kc.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.