Ahoj, na telefonu mi nefunguje určení gps polohy. Jelikož kompas funguje, tak bych zmagntizování vyloučil, myslíte, že výměnou GPS antény problém vyřeším nebo jsou častější problémy na základní desce? Díky za každou odpověď
Sibe píše:
A kde jsi nasel určeni polohy podle gps?Nechápu co tím myslíte, zkrátka bez připojení k internetu mi nefunguje určování polohy tzn. Nefungujou mi offline navigace, měřič rychlosti atd..
Potrebujes offline mapy a zkusit Nastaveni > obecne > obnovit Nastaveni site , obnovit polohu a soukromi
Sibe píše:
Potrebujes offline mapy a zkusit Nastaveni > obecne > obnovit Nastaveni site , obnovit polohu a soukromioffline mapy samozřejmě mám, obnovené a nastavené mám taky všechno správně. musí být někde chyba, nechytám vůbec GPS signál
Kolega se potýká se stejným problémem. Má IP 6s. Už jsme vyzkoušeli snad vše, ale bez úspěchu. Kompas normálně ukazuje jak směr k severu, tak i souřadnice pozice, ale mapy, nebo navigace zůstávají bez určení polohy. Asi nezbývá nic jiného než servis.
Může být problém v GPS anténě. Ale spíše bude problém v desce. Už se asi moc nevyplatí toto řešit, maximálně zkus vyměnit tu anténu, těch 100 Kč se ještě dá investovat.
Odkud jsi?mike-biker píše:
Může být problém v GPS anténě. Ale spíše bude problém v desce. Už se asi moc nevyplatí toto řešit, maximálně zkus vyměnit tu anténu, těch 100 Kč se ještě dá investovat.
Odkud jsi?Jsem z ostravy, 100 korun by mě to stálo, kdybych si to vyměnil sám. Nevím, jestli si troufnu, nikdy jsem rozebraný iphone neměl v ruce 😀
Můžeš ho poslat, mohu otestovat a hned budeš vědět, kde je problém.
Pokud máš zájem, tak SZ.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.