Dobrý den. Přešel jsem na iOS a potýkám se s jedním problémem který nevím jestli je způsobem nějakou chybou nebo špatným nastavením. Týká se to notifikaci. Pokud mi přijde např. email, vezmu telefon do ruky a vidím na displeji notifikaci příchozího emailu... Pokud odemknu telefon svajpnutim nahoru ale neotevru email ale něco jiného, očekával bych že telefon ví že jsem ještě nereagoval na notifikaci a dělal jsem něco jiného.. Tím pádem nechá notifikaci na zamčené obrazovce.. Místo toho ale přesune notifikaci do oznamovacího centra.. To je ale nutné otevřít svajpnutim a to mě nevyhovuje.. Je možné nějak přinutit iphone x ios12 aby nepřesouval notifikace na které nezareaguji do centra oznámení ale nechal je na zamykací obrazovce? Moc díky
Myslím si, že to nastavit nelze. Telefon to bere tak, že pokud si jednou viděl notifikaci na zamčené obrazovce (a nereagoval si), zkrátka už o ni víš, ale není pro tebe důležitá. Takže ji odstraní ze zamykací obrazovky, jakože už zhlédnutou. Pořád tě upozorňuje třeba červeným číslem u ikonky emailu. Jinak starší oznámení lze zobrazit na zamykací obrazovce tažením nahoru (ne tažením té spodní čárky u X).
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.