Zajímalo by mě, zda existuje nějaký způsob, jak nastavit své vlastní písně nebo hudební video jako vyzvánění pro můj iPhone (Dzwonki iPhone darmowe)?
Můžete vyzváněcí tón stáhnout přímo a nastavit jej jako vyzvánění pro váš telefon ( telenor ringetoner gratis )
pokud se nepletu, tak stažení a přímé nastavení jako zvonění funguje jen tehdy, když zvonění koupíte a stáhnete ze Storu. JInak si to musíte vytvořit sama. Ale je to snadné. Z hlediska správy dokumentů a zvuků je iP prostě na hod do zdi. 🙂
no mne sa praveze ten postup cez iTunes zda jednoduchsi, resp. viem si takto spravit zvonenie v priebehu par sekund, ale asi je to o zvyku, ja si zvonenia do iPhone len cez iTunes vytvaram 🙂
Hledal jsem tento dotaz a rád našel toto řešení
Ahoj, můžete nainstalovat nebo vytvořit vyzváněcí tón z poskytnutého zprostředkovatele třetích stran
ahoj, můžete nainstalovat nebo vytvořit vyzváněcí tón z poskytnutého zprostředkovatele třetích stran
Toques para celular , toque do iphone, toques para whatsappmůžete nainstalovat nebo vytvořit vyzváněcí tón z poskytnutého zprostředkovatele třetích stran temple run 3
That might be this type of a terrific cleverness which will you will be featuring and you just make the application apart designed for complimentary. temple run
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.