Ahoj, při výměně baterie mi baterie shořela přímo v telefonu. Vše funguje až na nejspíš sluchátko (earpiece) a přední kameru. Při volání bohužel neslyším druhou stranu, zato ona mě ano. Navíc mi nefunguje přední webkamera, ale proximity senzor normálně reaguje a dokáže normálně poznat jaký jas použít apod. Nevíte, co všechno bych si musel koupit nebo jak opravit, aby telefon fungoval? Díky
Ahoj, na iP býva sluchátko, proxáč aj predná kamerka na jednom flexe, čiže ak sa ti pokazí jedno z toho, treba vymeniť celý flex. Avšak, v prípade že ti batéria zhorela priamo v mobile, mohla poškodiť základnú dosku - v takom prípade ti výmena toho flexu nepomôže, i keď riziko toho poškodenia býva dosť malé. 😉
Jak psal kolega, stačí vyměnit flex, případně preventivně i sluchátko.
O jaký se jedná telefon? Pokud jsi z Prahy, mohu vyměnit. Případně zasílám díly - mám zaručeně originály.Tak jsem vyměnil sluchátko, ale hovořit stále nejde. Mám pocit, že pro sluchátko měl iphone samostatný flex, který ale nemůžu nikde na netu najít.
No kdybys prozradil, jaký máš typ telefonu, bylo by to lepší. Ale problém tedy bude v tom flex kabelu.
Mám iPhone 6s Plus. Ten flex kabel je teda ten i s kamerou a senzory?
Ano. Ovšem tento bohužel nemám skladem. Problém bude na 90% v tomto flexu.
Samozřejmě může být poškozen i čip na desce, ale spíše bych to viděl zde.Pokiaľ si vymenil tú obdĺžnikovú vec pri prednej kamerke, tak to si vymenil pomocný reproduktor. Sluchátko, proxáč a predná kamera sa nachádzajú na jednom flexe (sluchátko vyzerá ako klasický mikrofón a je prilepený k plastu od prednej mriežky). Takže jediná možnosť je kúpiť si nový flex, poohýbať ho podľa toho starého a osadiť do displeja. Keby niečo, PM 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.