Ahoj, prosím o radu. Mladší sestra podědila starý Iphone 4s, má svoje vlastní apple ID, na kterým je přihlášená, ukazuje se to v nastavení. Jenomže v itunes nelze stáhnout aplikace nebo je aktualizovat, protože se objeví apple ID naší mamky a chce to mamky heslo, mamce se tam nejde přihlásit, píše jí to, že může být přihlášená jen na svém mobilu 7s (aspoň takto mi to mamka tvrdí). Já si s tím nevím rady, někdo kdo se v tom trošku orientuje, prosím poraďte, díky♥
veronika.karaskova píše:
Ahoj, prosím o radu. Mladší sestra podědila starý Iphone 4s, má svoje vlastní apple ID, na kterým je přihlášená, ukazuje se to v nastavení. Jenomže v itunes nelze stáhnout aplikace nebo je aktualizovat, protože se objeví apple ID naší mamky a chce to mamky heslo, mamce se tam nejde přihlásit, píše jí to, že může být přihlášená jen na svém mobilu 7s (aspoň takto mi to mamka tvrdí). Já si s tím nevím rady, někdo kdo se v tom trošku orientuje, prosím poraďte, díky♥Muže se přihlásit na kolika mobilech chce. Dělám to tak u třech iPhonech. Vše v pohodě.
zuzu1009 píše:
v itunes odmazat a napsat svoje apple IDZkontrolovat nastavení rodiny v iCloudu (není tam sestra jako dítě?). Mamka v iCloud zkontrolovat přidružení toho mobilu k jejímu účtu a případně zrušit přidružení. Když sestra zadávala svoje Apple ID byl mobil v továrním nastavení a s vypnutým "Najít iP"?
Apple ID is the record you use to get to Apple services like the App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime, and the sky is the limit from there Assignment Service. Furthermore, you can sign in to all Apple services with a single Apple ID and secret word.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.