Zdravím, mám problém s iphone 5s 32gb ios 9.3.2 velmi rýchlo sa mi vybíja batéria a to aj keď telefón nabijem na 100% dám standby a idem spať, ráno (o 7-8hod) je vybitý o 28-32% pričom som vypol všetko čo sa len dá tzn: žiadne osviežovanie aplikácií, židen push up na mailoch, žiaden icloud drive, v sekcii icloud som si nechal povolené len kontakty a poznámky, žiadne lokalizačné služby, wifi vypínam vždy keď ho nepotrebujem a mobilné dáta detto, skúšal som už aj cez battery doctor urobiť celý cyklus ako sa má správne nabiť ale nepomohlo to absolutne... V sekcii batéria mi ukazuje skoro rovnaký čas využitia ako pohotovostného režimu ( je medzi tým rozdiel možno 1-2 hodiny ale pri minútach som už mal aj VYUZITIE 1H a 1min / POHOTOVOST 1H a 18min) pričom som skúšal už všelijaké triky z internetu aj priamo z apple stránok no nič nefunguje (dokonca som mal pocit že ak som dal režim slabej batérie tak mi odobralo ešte viac percent ako bez tohto režimu) ...ukazovalo mi v štatistike že mi veľa percent z baterky žere facebook a mail (hneď som vypol načitania mailu a vymazal FB) no rozdiel medzi pohotovostným a využitím telefónu sa nezmenil...... maximálne je to nepríjemné a s telefónom si musím všade brať kábel a radšej si ho dávať nabíjať všade kde sa dá inak som už skončil aj tak že sa mi trebalo dostať domov a GPS som nevedel využiť lebo telefón bol kaput.............. preto sa obraciam na toto fórum a pýtam sa či mi vie niekto pomôcť s mojím problémom resp. som chcel zakúpiť už aj novú baterku ale tá štatistika mi vraví že to bude software-ová chyba priamo mi môžte odpovedať aj na vopred ďakujem
Zkus stáhnout aplikaci Battery Life, kde zjistíš v jakým je stavu, jestli už nebude potřeba vyměnit. Pak hoď screen. Pokud bude baterka OK, zkusil bych ho hodit do továrního nastavení.
Pak mě ještě napadlo... Nepřijde ti, že by třeba hřál víc, než obvykle?stiahol som tu appku a spravil screen z wear level-u takze pripajam.....no a ta druhá možnosť (cital som uz jedno forum kde si hovoril o chipe co to moze sposobovat ked sa prehrieva mobil) ale mám pocit ze len ked hram niektore hry dlhsie tak sa zohrieva viacej a niekedy ked aj nabijam sa zohreje (ale vobec to nieje pravidelne)
Baterka vypadá vcelku OK, a podle toho, co popisuješ, chip bude taky OK.
Zkusil bych tedy iPhone hodit do továrního nastavení, bez toho, aniž bys ho obnovoval z iCloudu. Nic víc už mě nenapadá 🙄myslis resetovat telefon (vymazat cely obsah a nastavenia )??
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.