Ahojte, chtěla bych se zeptat, mám rok staré SEčko, ale výdrž baterie je žalostný. Stačí ráno video na youtube, které má 30 minut a telefon hlasí 15% baterie. Podle systému je kapacita baterie 82%.V průměru telefon nabíjím 2-3x denně. Má smysl telefon reklamovat, nebo mám prostě vyměnit baterii? Uplně se mi nelibí představa měsíce o nějakém náhradním telefonu 😆 Díky moc za názory
LochNeska píše:
Ahojte,chtěla bych se zeptat, mám rok staré SEčko, ale výdrž baterie je žalostný. Stačí ráno video na youtube, které má 30 minut a telefon hlasí 15% baterie. Podle systému je kapacita baterie 82%.V průměru telefon nabíjím 2-3x denně. Má smysl telefon reklamovat, nebo mám prostě vyměnit baterii? Uplně se mi nelibí představa měsíce o nějakém náhradním telefonu 😆
Díky moc za názory
Záruka na baterii je standardně půl roku, protože baterie podléhají vlastní degradaci. Řekl bych, že u Applu to nebude jiné. Zkuste se zeptat na Apple info lince. To bude nejjistější.
Včera jsem se ptal v iSetos express a výměnu provedou za cca 20 minut. Cena je ale někde kolem 12-13 stovek.
Díky, já právě jen řeším to, jestli je opravdu problém jen v baterii, aby nebyl problém někde v telefonu. Pokud je to vůbec možné. 🙂 po výměně baterie záruka běží normálně dál? Že bych zkusila tedy vyměnit baterii a pokud bude problém trvat dál, tak potom reklamace? 🙂
Řešil bych to přímo reklamací.
Ale napřed udělej toto:
Telefon obnov přes DFU a nastav jako nový. Poté pouze sesynchronizuj s iCloudem. Navečer jej nabij a až budeš mít 100%, tak mu dej ještě ca 10 minut a odpoj od nabíječky. Ráno by měl mít ca 95 -100%. Pokud ne, tak to vypadá na vadnou baterii, ale spíše na vadu desky.
Odkud jsi?OK. Já jsem z Jesenice. Kdyby bylo potřeba, mohu vyměnit i baterii a otestovat telefon.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.