Zdravím, dlouhou dobu jsem nyní používal airpods k volání, a tak nějak jsem si na ně zvykl. Po delší době, jsem však chtěl volat klasicky a přední reproduktor je totálně slabý... protistrana nejde slyšet - ozkoušeno asi na 5ti mobilech tzn. chyba je u mě. Zkoušel jsem tedy čistit jak jemným hadříkem, tak jemným kartáčkem. Dále jsem zkoušel i profouknout stlačeným vzduchem i vysavačem tzn. tahat vzduch oběma směry. Nic nepomohlo. Chtěl jsem se zeptat, jestli lze nějak i softwarově (dřív mi to u telefonu a ANDROIDEM šlo, ale nevím jak tady) lze zvýšit hlasitost nad maximální možnou defaultní hodnotu. Popř. jeslti máte nějaký tip, co by mohlo být špatě, popř. kolik by to mohlo stát. Přemýšlím nad koupí nového iP, rád bych tento prodal v dobrém stavu. Poslední otázka, lze na iP vyvolat jakýsi kód jako u watchu, kde se nečistoty z repráčku dostanou ven?
Zdravím,
zkuste tento návod, mohl by Vám pomoct: https://jablickar.cz/neslysite-volajiciho-pomuze-tycinka-na-cisteni-usi-a-lih/
Zvýšit hlasitost na maximální lze přímo během hovoru, a to pomocí postranního tlačítka.
Bohužel funkce pro vyčištění reproduktoru na iPhonu není. Ta je pouze na Apple Watch pro odstranění vody po plavání/koupání s hodinkami.
Vyřešeno vyčištěním, bylo třeba ale mobil rozebrat a vyčistit mřížku zevnitř .
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.