Apple konečně představil dalšího obra, kterým se pokusí zaujmout milovníky velkých displejů. Co si o tomto modelu vlastně myslíte? Půjdete do ně? A pokud ano, proč?
Me osobne zaujal z duvodu velikosti. Zklamalo me, ze nema, jako jeho konkurent, lepsi zpomaleny zaber. Rozhodne do nej pujdu uz jen kvuli tomu, ze mam uz nedostacujici 6s. Jen me zajimalo, predobjednavky jsou od 14.9., nebo od 19.9.? Na LSA je 14, na jinem webu 19. Predem dekuji.
Nikdy jsem o tom ani na chvíli neuvažoval. Ta cena.... to prostě nemůžu. A nechtěl bych ho v kapse nosit ani zadarmo, raději bych si vzal menší Xs.
Jelikož přecházím z 6" Huawei Mate 10 pro, tak jdu do Maxe jen nevím jestli 64 Gb nebo 256 Gb. IPhone Xs s 5,8" je pro mě malá plocha.
Už Xko na mě bylo velké a tohle je ještě větší...pokud se nepletu. K Applu jsem přešel kvůli tomu, že hledám kompaktní a výkonný stroj. To ale začíná být pomalu minulostí.
Mě osobně se tento nastupující trend vážně nelíbí a dost mě mrzí kam to celé směřuje.
Já jsem šel do iPhone X, velikostí je super, ale plocha displaye je pro mě malá. Již od iPhone 6 Plus jsem měl vždy tyto velké verze a člověk si na ně rychle zvykne. Nyní již prodávám X a jdu do Xs Max.
No mně přijde 256GB naprosto v pohodě dostačující. Nyní mám telefon skoro plný, ale 512GB je slušná porce, bohužel kdyby cena byla třeba o 3.000 Kč větší, tak OK, ale o 6.000, to už je moc. Kromě toho u verze 512GB bude nejmenší poptávka při prodeji příští rok a ceny nejvíce spadnou. Takže teď ho koupit za 43.490 je ekonomicky nevýhodné.
64GB bude taky většině stačit, ale pokud ho plánují na delší časový horizont, je lepší si 4.500 Kč připlatit.
Já jdu do prostřední verze.Já právě přecházím z Androidu tj Huawei Mate 10 Pro mám tam 128Gb a z toho cca 30 Gb zabraný. Takže nevím 256 Gb se mi zdá opravdu hodně a zbytečný kupovat. Uvažuji o 64Gb snad bude stačit.
Určitě bude, stačí pak za 25Kč měsíčně koupit iCloud úložiště.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.