Jaký dojem na vás udělal nový iPhone XS? Jedná se o plnohodnotného nástupce loňské "desítky", nebo Apple přestřelil a tomuto modelu nevnukl nic, čím může zaujmout?
Jiří Filip píše:
Jaký dojem na vás udělal nový iPhone XS? Jedná se o plnohodnotného nástupce loňské "desítky", nebo Apple přestřelil a tomuto modelu nevnukl nic, čím může zaujmout?Zatím se s nim seznamuji, přijde mi že fotí lépe,je rychlejší. Je ale o dost těžší než loňské X. Kvalita zpracování se zdá dobrá 😝
Tak zvyšování výkonu a výdrže baterie , beru každý rok jako standart , stejně tak i vylepšování fotoaparátu a současných věcí které obsahoval předchozí model. Asi jsem byl hodně naivní když jsem čekal nějakou novinku. Pokud mám iPhone X tak nevidím jediný důvod proč bych měl měnit za nový model. Pokud mám starší model tak jako nový bych si rozhodně vybral iPhone Xr . Plně dostačující zařízení , navíc výběr z více barev 😉
Tak Apple ho označil písmenkem "S" a eskové modely nikdy nebyly zásadně nové. Líbí se mi, ale po novém roce si koupím loňské X, protože ta cena XS je na mě prostě veliká. A XR je pro mě zase moc veliký telefon.
Tak momentální cena X není o moc nižší a myslím si že ani o moc dolů nespadne.
PS: kolik cca zabírá u X systém ? Jde mi o to zda li 64 GB verze stačí nebo nikoli.
VeverkaPetr píše:
Tak zvyšování výkonu a výdrže baterie , beru každý rok jako standart , stejně tak i vylepšování fotoaparátu a současných věcí které obsahoval předchozí model. Asi jsem byl hodně naivní když jsem čekal nějakou novinku. Pokud mám iPhone X tak nevidím jediný důvod proč bych měl měnit za nový model. Pokud mám starší model tak jako nový bych si rozhodně vybral iPhone Xr . Plně dostačující zařízení , navíc výběr z více barev 😉Přesně takhke jsem uvažoval XR se zda jako dokonalý telefon, pak jsem ale zjistil absenci 3D touch (coz absolutně nechápu) a ten telefon pro mě v tu ranu ztratil význam.
krupica.mirek píše:
Tak momentální cena X není o moc nižší a myslím si že ani o moc dolů nespadne.Já právě doufám, že cena X spadne. Jestli chtějí obchody vyprodat skladové zásoby loňských X, tak by měli jít s cenou dolů. Kdo by si koupil slabší a starší telefon za stejnou cenu, jako se prodává novější?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.