Ahoj, chce se zeptat zda někdo nemá zkušenost s tímto problémem. více: sun grand city láng hạ, brg 41 le van luong Mám ip7 a lidi mi říkali, že při hovoru mi vypadávalo každé druhé slovo (prostě mi bylo špatně rozumnět). Tak jsem vyměnil Flex s mikrofonem a nějaký čas bylo vše v pořádku, ale nyní se ten problém znovu vrátil. Neví prosím někdo nějakou radu jak se toho nadobro zbavit ? Popřípadě kde by mohl být zakopaný pes ? více: sun grand city láng hạ Díky moc za jakoukoliv zprávu
Pravděpodobně se bude jednat o závažný problém s oddělujícím se čipem od základní desky, který se v poslední době vyskytuje stále častěji. Viz zde: https://jablickar.cz/iphone-7-plus-loop-disease/. Nutný je tedy servis ze strany profesionálů.
Docela by mě zajímalo, jak velký je to ve skutečnosti problém. Myslím, co se týče počtu zasažených kusů (například v ČR). Mám také iPhone 7, tak mám trochu obavy.
Tak to by mě taky zajímalo, ale obávám se, že nikdo jiný než Apple to nebude schopný sdělit. Těch s obavami nás teď bude asi víc 🙄
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.