Ahoj, Dostal se mi do rukou iPhone 6 s relativně banalnim problémem, a to jest, že uživatel zadal 10x špatný kód pro odemceni obrazovky a je nutné připojit zařízení k iTunes. Chtěl jsem to tedy připojit a přes režim zotavení telefon nakopnout. Nicméně jsem se setkal s problémem, že po připojení telefonu k pc ho počítač nedetekuje. Zkoušel jsem 3 pc, nejnovější sw, 4 oroginalni kabely. Po připojení telefon pouze zavibruje, ale to je celé. Ani u baterky není symbol nabíjení a počítač ho jako HW vůbec nezaznamena. Tudíž jsem se dostal do slepé uličky, jelikož musím zotavit telefon, který nejde nikam připojit. Je tu někdo, kdo se s tím již setkal a je mi schopný poradit? Děkuji moc za ochotu a jakoukoliv radu. Hezký den, David.
V tomto případě bude nejlepší zavolat na Apple Support a problém vyřešit přímo s nimi.
3 ruzna pc a ani jeden ho nevidi? Rekl bych Ze na vsech je antivirus ?
Sibe píše:
3 ruzna pc a ani jeden ho nevidi? Rekl bych Ze na vsech je antivirus ?ne ani na jednom antivirus neni 🙂
Zkus pripojit do zasuvky a podrzet home button a na zapnuti tlacitko dokud se neobjevi ITunes logo s kabelem > odpojit od zasuvky a napojit do pc.
Sibe píše:
Zkus pripojit do zasuvky a podrzet home button a na zapnuti tlacitko dokud se neobjevi ITunes logo s kabelem > odpojit od zasuvky a napojit do pc.Super rada, vypada to, ze zabrala. Jiz se tahaji aktualizace pres itunes a telefon je konecne detekovany, toto by me nenapadlo. Dekuji moc za pomoc a preji hezky zbytek dne 🙂
David
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.