Dobrý den/Ahoj, Dneska ráno mi telefon začal házet upozornění, že uložiště iPhonu je téměř plné, tak jsem s překvapením vlezl do Nastavení -> Obecné -> Uložiště: iPhone a zjistil jsem, že mi systém zabírá téměř 17 GB. Není to trochu moc? Dle mého názoru v tom jsou staré aktualizace, které již nebudu potřebovat. Neví někdo prosím, jak "nepotřebné" aktualizace smazat a nechat v iPhonu pouze to poslední, co je k chodu potřeba? Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den,
To jak to odstranit sice nevím ale podíval jsem se do nastavení a mám tam: systém-27,75gb.
U mě to může mít spojitost s iOS 12 ale i to mi přijde jako blbost. Ale zjistil jsem to jen díky vašemu příspěvku 😀Zjistil jsem jak na to- nastavení>Safari>smazat data stránek a ubralo mi to ze systému 18gb. Pokud nepomůže tak nevím, právě mi totiž došlo že jsem to půl roku nemazal 😀
Pripojte telefón k iTunes zosynchronizujte nechajte ho pripojený 10 minút a potom sa pozrite. Malo by Vám to uvoľniť pár GB
Jaky mas aktualni iOS ? Je mozne Ze tam visi update ?jinak kolega rikal spravne cache jako safari je treba uvolnit .
Když si dáš Nastavení obecné uložiště Iphone a tam
klikneš zobrazit vše tak na liště se ti barevně zobrazí
co ti zabírá místo.A dole to máš vše rozepsané. Já mám 36 gb a nejvíc jsou aplikace
pak fotky a videa. Pak tam jsou média a jiné ale to zanedbatelný.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.