Zdravím, potřeboval bych poradit, bohužel jsem vytopil Iphone X , zdá se že funguje, ale display je nefunkční, nemohu se tudíž přihlásit , potřeboval bych si nutně zazálohovat data a stáhnout fotky. Prosím poradíte jak to vyřešit? Bohužel synchronizaci s icloudem jsem před nedávnem vypnul. Telefon reaguje na zapnutí i na přepínaní tichého režimu. Ovšem když ho připojím do PC, itunes ho nerozpozná, protože zřejmě čeká na potvrzení na displayi. Napadlo mne vyměnit jenom display na chvíli pro stažení dat a zazálohování, a pak ho poslat na výměnu za jiné zařízení. Nevíte o někom v západních čechách. Díky za info
Tomasp píše:
Zdravím, potřeboval bych poradit, bohužel jsem vytopil Iphone X , zdá se že funguje, ale display je nefunkční, nemohu se tudíž přihlásit , potřeboval bych si nutně zazálohovat data a stáhnout fotky. Prosím poradíte jak to vyřešit? Bohužel synchronizaci s icloudem jsem před nedávnem vypnul. Telefon reaguje na zapnutí i na přepínaní tichého režimu. Ovšem když ho připojím do PC, itunes ho nerozpozná, protože zřejmě čeká na potvrzení na displayi.
Napadlo mne vyměnit jenom display na chvíli pro stažení dat a zazálohování, a pak ho poslat na výměnu za jiné zařízení. Nevíte o někom v západních čechách. Díky za infoNo ak chceš vymeniť Displey a dat to potom reklamovať na záruku tak ti tu neprejde. Na tuti že neprejde
cez záruku určite neprejde
keď vymeníte disp. oni si zistia že je disp. menený a to je porušenie podmienok a za ďalšie keď zistia že bol utopený tiež to nevyreklamujú nové iphony sú odolné že môžu ísť do vody .. ale keď sa stane že sa utopí reklamácia neplatíJá ho nechci reklamovat, vyměním ho za jiný telefon, potřebuji se dostat ale na data a fotky které mám v utopenem telefonu, takže jen vyměnit na chvíli display stáhnout fotky a zazalohovat a pak display zpět a poslat ho do světa Applu, zřejmě k likvidaci kvůli korozi, takže jen jestli s tím má někdo zkušenost že by to šlo
Ovšem když ho připojím do PC, itunes ho nerozpozná, protože zřejmě čeká na potvrzení na displayi.
Happy Wheels Unblocked
spanish dictionaryZdravím , jak se Ti to povedlo ho utopit ? já si tenkrát vzal telefon do bazénu a vypadl mi z ruky měl jsem ho v silikonovém pouzdru od Applu . druhý den jsem si všiml že jak je šuplíček na simkartu tak je tam to gumové těsnění které nesedělo správně a šuplíček nedoléhal jak by měl , naštěstí se tam voda nedostala , ale to jen díky dokonale padnoucímu silikonovému krytu .
Ahoj, hele měl jsem taky vytopený iPhone a bál jsem se dost o data. V servisu mi řekli, že je nezachráněj. Nedalo mi to a šel jsem do servsu http://www.iphonepoint.cz ,kde mají na to udájně nějaký speciální postup. Nevím.... Ale zachránili mi iPhone i data.
Zdravím, tipuji asi, že display se vůbec nerozsvítí. Mám s tímto zkušenost. Telefon se jakoby zapne a fungují vibrace, ale jinak je mrtvý. S tímto se asi nedá nic dělat. Bohužel.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.