Keď nabijam iP8 a stlačím home button tak sa mi akoby sám stlačí aj niekoľko krát až z toho celý mobil vibruje z toľkých “stlačení” a objavuje sa multitasking menu a úplne zblbnuté je to tlačidlo. Ja ho stlačím, držím stlačené a ono zavibruje/stlačí sa strašne rýchlo aj 7 krát za tú sekundu čo ho držím. Takisto sa nedá odomknúť cez touch ID. Teda dá ale na 10ty pokus. Všetko sa opäť správa normálne keď nabíjačku odpojím. Viete mi poradiť čo s tým?
Zálohovat a nahrát software znovu přes PC. Mohlo by to ustat. Pokud ne, tak nejspíš reklamace.
Čau,
Přesně to samé mi to dělá také, ale jen když nabíjím výkonnějším 12W adaptérem z iPadu. Při nabíjení pomocí klasického 5W adaptéru, který je v krabičce u iPhonu přiložen je vš v pořádku.
Asi jak se tam tlačí rychleji více proudu či co, tak se ten iPhone rozblbne...To som zabudol napísať že sa to deje keď používam rýchlonabíjačku, skúsim to aj s klasickou či to bude blbnúť.
Tenhle problém mam taky a nevim co delat.
Je to nabíječkou nebo kabelem nebo obojim. Já mám v práci neorigo nabiječku (ale ne z Aliexpresu) a když telefon nabijí, nefunguje otisk prstu a blbne dotyk na displeji.
Apple striktně doporučuje používat originální nabíječky a kabely, v případě nouze certifikované kabely MFI - Made for iPhone.
A doporučuju to i já, neoriginal příslušenství mi odstřelilo čip na desce. Napájení nového čipu na desku, který řídí nabíjení a vybíjení mě stálo 2000 Kč. Samozřejmě neofiko, v applu vas s tim poslou nekam. A za 2000 jsou 3 origo nabíječky s kabelem.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.