Čaute chci se zeptat na hrozně moc věcí, vzhledem k tomu, že jsem iPhone ještě neměla takže je to moje první koupě Chci si koupit použitý iPhone 6, protože dostatečně nevydělávám na to koupit s nový. Tak se chci zeptat, jestli je lepší koupit si novější (lepší vzhled) s 16GB a vyšší cenou a nebo pár ťukanců na zadní straně 64GB a nižší cenou? Taky bych se chtěla zeptat co znamená EVROPSKÁ distribuce a jak mě to omezuje? A jaký je rozdíl mezi evropskou a českou distribucí? Ještě jestli je opravdu 16GB paměti tak málo? Všem díky za odpovědi
Doporučoval bych nekupovat si nic z toho, starý iP tě jen naštve a vyhodíš peníze oknem. Kupoval jsem synovi použitý 6s a měl štěstí, že šel do 7 dnů vrátit, protože po 4 dnech pohody začala haprovat baterka, nenabíjel, restarty atd. Nakonec jsem mu koupil nový a je klid. Jako, můžeš trefit na super kousek, hlavně pokud je od někoho koho znáš, a kdo by tě nenapálil, ale pokud tomu tak není, tak od toho radši ruce pryč. Dnes stojí nové SE kolem 7,5 tis. Kč. To snad nezruinuje nikoho. Btw., nemysli si, že ti iP změní život. Snad jediné, co u iP získáš navíc oproti dnešním Androidům, je délka SW podpory. Prostě nové verze OS a opravy budeš dostávat o poznání déle. JInak jsou dnešní A telefony (teda hlavně myslím Nokia a Asus) solidní a bezpečné.
Díky díky 😉 pečlivě čtu recenze a nebrala bych to pokud by se nedal do aspoň 14 dnů vrátit 🙂 myslím si, že zrovna mě iPhone život změní, ten telefon co mám teď je hruza a děs..
... tak snad trefíš na solidní kousek, který bude OK, ale pozor, protože "nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř" 🙁
Ahoj, záleží čo očakávaš a čo potrebuješ
mal som iphone 3gs,4,5,6 a všetko to boli 16GB a nejak som prežil teraz mám 128GB a je na pól plný lebo mám syna a je tam veľa fotiek a videí 🙂
používaný telefón je riziko že nevieš kto sa ako k nemu správal.. či už ho používal vo vlhkom prostredí alebo hral sa na ňom nonstop hry.. skôr či neskôr sa to prejaví.. to že tam budeš mat nejakú hudbu a robiť nejaké fotky myslím že si so 16GB budeš rozumieť a stále sa dá priplatiť si 50GB icloud kde zaplatíš 12€ na rok čo je nič.. a časom keď si našetríš zase si kúpiš lepší pripadne s väčšou kapacitouNo - já bych si tu volbu určitě rozmyslel, pokud nechceš mervomocí větší displej. Ceny iP6 jsou dneska na úrovni nových iPSE a nový telefon mi přijde jako 100% jistější volba. K tomu dneska seženeš nový iPSE ve variantě 32GB, což je ideální velikost paměti 🙂 S 16GB se dá vyjít, ale dneska je to už takové "na hraně" a dřív nebo později tě to začne štvát... A 64GB je zas podle dotazu zbytečně moc.
Takže určitě by jsem bral 64GB. Mám 16GB 6S ( 4850 fotek, 100 videíí, kopu aplikací a 250 písniček v telefonu) platím si cloud 50 GB, ale i tak je ta paměť už skoro plná. Kdyby jsem chtěl extrémně dlouhé video, tak ho nenahraji a to nemluvím o tom jak listování v galerii žere data, protože se ti každá fotka stahuje z cloudu aby jsi se mohl podívat v plné velikosti. Každopádně pokud moc nefotíš a chceš to hlavně třeba na internet, tak ti to stačit bude. 😉
Děkujumoc, tak já ještě popřemýšlím nad tou větši kapacitou 😉 priplaceni neni tak hrozny tak kdyztak to, a prave nad SE jsem premyslela ale asi by mi nevyhovoval ten display no to by byl jediny problem 😉 uvidim a dekuju!
Jestli připlacení si není problém, tak zvaž určitě aspoň 6S, které má stejný HW jako SE.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.