Ahojte, Chtěl bych vědět váš názor ohledně koupi iP8+ a Ipadu Pro 10,5". Má cenu si počkat do září, kdy budou uvedeny nové iPhone (asi i iPady Pro) s předpokladem poklesu cen iP8+ a Ipadů Pro? Chci je pořídit. Nové iPhony - alespoň dle leaků - mě vůbec netěší. Nesnáším FaceID a ty "notche" na iPhonech - hnus. Proto bych chtěl pořídit 8+ a iPad Pro 2017 a doufám, že by ceny mohly trochu spadnout. Tak jestli mám do září ještě počkat nebo kupit teď? Díky za postřehy
Ahoj,
podľa toho ako veľmi zariadenie potrebuješ.. myslím že neni zmysel čakať.. cena pôjde o niečo nižšie ale extra rozdiel tam nebude
ale to už je každého názor.. btw miesto iP8+ kúp iP7plus ktorý už je za nižšiu cenu a rozdiel medzi nimi veľký nie je.btw ja mám iP7plus 128GB už vyše roka a teraz som priateľke kúpil iP8plus 64GB a rýchlosť je zanedbateľná kvalita fotiek tak isto.. jediný rozdiel čo som zaregistroval je že 8plus je ťažší 🙂
čaute,
ja mám tiež dilemu či si kúpiť iphone 7 128gb v US, alebo počkať do septembra a kúpiť to na SK.sleví v řádu stovek, mám zkušenost že jsou u ruznych obchodníků nejlevnější v srpnu a v září, pak překvapivě znovu zdraží
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.